Elképesztő, hogy mit csinál a bitcoin

A bitcoin a legismertebb a virtuális fizetőeszközök, a kriptodevizák között.

2017. december 7. 10:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Óbudai macskanyúzás – hazudott a tanú, hogy pénzhez jusson Hamis vád gyanúja miatt indított nyomozást az ügyészség az óbudai macskanyúzás ügyében – derült ki a Fővárosi Főügyészség csütörtöki
Megvan, hogy mikor érkezik a Black Mirror 4. évada A Netflix az antológiasorozat legújabb előzetesével leplezte le az új szezon premierdátumát.
L. Ritók Nóra: Fel kellene hagynunk a szegények hibáztatásával Az iskola képtelen arra, hogy megtörje a nemzedékről nemzedékre öröklődő nyomort. Interjú L. Ritók Nórával, az Igazgyöngy Alapítvány vezetőjével.
Jennifer Lawrence is megszólalt a szexuális zaklatási ügyben Még mindig nincs vége az évtized botrányának Hollywoodban: most egy újabb szupersztár is nyilatkozott Harvey Weinsteinről.
Bochkor Gábor ettől fél a legjobban a világon Várkonyi Andreával kapcsolatos a félelme.
Négy év alatt megduplázódtak a lakásárak a bulinegyedben A Kazinczy utcában már 654 ezer forint az átlagos négyzetméterár, de az új lakásoknál elérheti az 1,1 milliót is.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.