Kiszámítható költségvetési folyamatok, stabil államháztartás

A költségvetés az uniós támogatások megelőlegezése mellett továbbra is előmozdítja a kormány gazdaságpolitikai céljainak megvalósítását.

2017. december 7. 12:24

A cikk folytatása...Friss hírek
23 évesen felakasztotta magát August Ames, a népszerű pornósztár A két pornó Oscar-díjjal jutalmazott színésznő holttestét kaliforniai otthonában találták meg.
Victoria Beckham élőhalottnak látszó modellel reklámoz A rajongók kiborultak.
Kassai Viktor volt a BL-meccs embere Divat mostanában "Kassaizni". A magyar játékvezetőnek és csapatának valóban akadt az utóbbi időszakban hibája, de szerda este hibátlan döntéseket hoztak.
Tízezres tüntetés Brüsszelben a katalán kormány mellett A demonstrációra repülővel és buszokkal is szállították a tüntetőket.
Minden, amit tudni akart a Despacitoról, de félt megkérdezni Mindent vitt idén és még néhány falat is áttört az emblematikussá vált latin pop-sláger.
Kis Grofó szenvedett balesetet az M1-esen Az énekes állítólag abban az Audiban ült, amely kamionokkal karambolozott a sztrádán.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.