Kis Grófo karambolozott az M1-esen Audijával

A képek alapján leállósávból akart visszasorolni két kamion között, de nem jött össze.

2017. december 7. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Blikk: Kis Grófo balesetezett az M1-esen Csütörtök délelőtt ütközött egy Audi és két kamion.
Kis Grófo nevével is visszaéltek Könnyű pénzkereseti lehetőséget ígérnek embereknek.

Friss hírek
Schilling darabja után savat öntöttek a színpadra Varsóban Gyűlölöm, tehát vagyok, avagy úgy tűnik, tényleg van különbség egy nyílt és egy politikailag felheccelt közönség között. Publicisztika. [...] Bővebben!
Teljesen elektronikussá tennék az adózást Varga Mihály szerint a kormány 2021-ig szeretné ezt elérni. 700 milliárdos megtakarítás lenne.
Áll a bál, összeült a válságstáb a Jobbikban Rendkívüli elnökségi ülést tartanak, miután egy fillér nélkül kell nekivágniuk a 2018-as kampánynak.
A kor, melyben még a cigarettákat is reklámokkal zsúfolták tele A Kádár-kor évtizedeiben boldog-boldogtalan reklámcigarettákat gyártatott. Íme a legszürreálisabbak.
Azonosítothatták a Mikulás medencecsontját A korszak legalábbis stimmel, most jönnek a DNS-tesztek.
A németek többsége a bevándorlóktól tart a leginkább A németek többsége úgy gondolja, hogy a bevándorlási krízis jelenti a legnagyobb külpolitikai akadályt az országuk számára. A migrációs válság a török, az észak-koreai vagy orosz fenyegetést előzte meg egy hétfőn közzétett felmérés alapján.

Így énekelik Kis Grófó dalát Vietnamban Megyeri Csilláék Kis Grófo slágerét próbálták megtanítani egy vietnami asszonynak, aki később Kasza Tibinek énekelte el a dalt. Tibi, jó zsűri lévén azonnal felismerte a slágert, így a páros folytatha...
Pápai Joci teljesen kiborult Jabin Peti kijelentése miatt A Sztárban Sztár kérdezőbiztosa véleményt formált Jociról, amit nem vett jó néven az énekes. Berkes Olivér kifejtette, hogy mi okoz neki nehézséget Kis Grófo stílusának megformálásban, Király Viktor p...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.