Dárdai berakja Klinsmann fiát

A kapus első meccse jön a Herthában.

2017. december 7. 13:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
El: Jürgen Klinsmann fia debütál Dárdai Herthájában A kapusedző, Petry Zsolt győzte meg a berliniek magyar trénerét.
Klinsmann szívesen lenne ausztrál kapitány Ange Postecoglou, az ausztrál válogatott eddigi szövetségi kapitánya két hete mondott le.

Friss hírek
Nagy pénzszórásba kezdett a kormány, és hol van még a választás? Egyetlen hónap alatt 220 milliárd forinttal nőtt a hiány, az egész évben már 1639 milliárdos mínusznál járunk.
Brit iszlamista terroristák akarták megölni Mayt Ezúttal Theresa May életére törtek volna nagy-britanniai iszlamisták. Bár a merényletet még időben megakadályozták, egy friss jelentés ismét rámutatott: a brit elhárítás gyakorlatilag a lehetetlennel küzd, hiszen terroristajelöltek tízezrei élnek a szigetországban.
Megvan a tél legbizarrabb trendje, ilyen groteszk darabot még nem láttál Ez most akkor sál vagy mi?!
Nyáry Krisztián: Tények helyett újra mágikus babonákban hiszünk Az író két meghatározó világjelenséget lát, egyik rosszabb, mint a másik.
Kis Grófo szenvedett balesetet az M1-esen Ahogy arról beszámoltunk, az M1-esen délelőtt két baleset is történt, az egyik, Ausztria felé tartó oldalon két kamion és egy Audi ütközött. A Blikk értesülése szerint az Audiban Kis Grófo utazott, a mulatós sztár autója alaposan összetört.
Dárdai berakja Klinsmann fiát A kapus első meccse jön a Herthában.

Az Egyesült Államokkal nem sikerült, Klinsmann mégis ott lehet a vb-n Több mint egy éve nincs munkája a német edzőnek.
Klinsmann nyomdokaiba lépett a ManCity támadója 23 év telt el legutóbbi elismerés óta.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.