Nyáry Krisztián: Tények helyett újra mágikus babonákban hiszünk

Az író két meghatározó világjelenséget lát, egyik rosszabb, mint a másik.

2017. december 7. 13:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyáry Krisztián: Tények helyett újra mágikus babonákban hiszünk Az író két meghatározó világjelenséget lát, egyik rosszabb, mint a másik.
Mellár Tamás az Európai Alternatíva Párt jelöltje A külföldön élő magyarokat tömörítő és Európa szerte polgári engedetlenséget kezdeményező Európai Alternatíva Párt támogatja Mellár Tamás pécsi független jelöltként történő indulását a 2018-as Országgyűlési választásokon.
Beleszállt a Momentum a Jobbikba Az Állami Számvevőszék vizsgálata egy dolog, de a Jobbiknak több kérdésre választ kell adnia.
EU meghallgatás: Magyarországon nincs sajtószabadság" Több civil szervezet képviselője bírálta Magyarországot az alapvető jogok korlátozása miatt az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) csütörtöki ülésén, amelynek fő témája a jogállamiság magyarországi helyzete volt.
A tibeti zászlót lengető férfi: "Ne importáljuk a zsarnokságot!" Már Hendrey Tibor apja is lázadó típus volt, meg is gyűlt a baja az akkori hatalommal, és őt is a 70-es évek vége óta próbálta presszionálni az állam.
Gyerekek raboltak ki egy nőt A nő táskájában volt két telefon és több mint százezer forint készpénz volt.

A magyar toronyépítő, aki James Bond ellenfelét ihlette Goldfinger Ernő a modern építészet egyik legnagyobb alakja volt a XX. század közepén, de nehéz volt vele kijönni. Sokáig marxista volt, de bejáratos a brit királyi családhoz. A James Bond-regények író...

Top hírek:
A kormány kedvenc egyeteme javasolta Polt professzori kinevezését Az Emmi egy közleményben magyarázta meg, miért terjesztették fel Poltot egyetemi tanárrá.
A börtönben tizenkét kilót fogyott, most ő a Hétköznapok hősei-kampány egyik arca Hétköznapok hősei címmel adventi kampányt indít a Magyar Helsinki Bizottság. Azokat mutatja be, akik nem fogják be a szájukat, kiállnak az őket ért jogtalanságok ellen. Van, aki mécsesből kirakott feliratért kapott figyelmeztetést, és van, aki négy hónapos vizsgálati fogságba került. Az illiberális államokban ők a fogyatkozó kisebbség a többség egyre óvatosabb és beletörődőbb.
Nem történt ilyen 65 éve a törökök és görögök között Recep Tayyip Erdogan személyében hatvanöt év után először látogat török államfő csütörtökön Görögországba.
Félmilliót kaphat, ha felismeri ezt az arcot Egy szolnoki dohányboltot rabolt ki ez a férfi.
Futárka: apró kijelzőt ültettek a Bem téri villamosmegálló tetejére fotó Az eddig megismert Futár-kijelzőkhöz képest jóval kisebb az a kijelző, amit a déli irányú Bem téri villamosmegállóban szereltek fel az esőbeálló tetejére. Csak a járatszám és az érkezésig hátralévő idő látható rajta, valamint az, hogy tesztüzem. Előnye viszont, hogy a kis méret miatt nem kell külön oszlopot telepíteni hozzá, így akár több helyen is megjelenhetne, ha beválik.
Megint eltűnt egy gyönyörű fiatal lány Ezúttal egy Sopron környéki gyerekvédelmi intézetből szökött meg egy kamasz.