Nyáry Krisztián: Tények helyett újra mágikus babonákban hiszünk

Az író két meghatározó világjelenséget lát, egyik rosszabb, mint a másik.

2017. december 7. 13:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyetlen nap örömünnepet jósol az ellenzéknek a kormányhű Nézőpont vezetője Mráz Ágoston Sámuel szerint a Fidesznek fel kell ráznia közömbössé vált szavazóit.
PS: Seggre esés, rohadt nagy saller Ritka őszinte és önkritikus publicisztikában értékelte a hódmezővásárhelyi vereséget a Fidesz-szócső pestisracok.hu. Csak erős idegzetűeknek. A pártközpontból sosem hallott mondatok következnek.
Márki-Zay: Senki ne lopjon! - videó Nézze meg a hódmezővásárhelyi polgármester-választás győztesének győzelmi beszédét.
Schmidt Mária: A hétköznapi kis kommunizmusok itt élnek velünk
Vásárhely személyesen Orbánt is pofon csapta Hajrá, Hegedűs Zoltán? Hát ez nem jött be
Kevesen adják el olyan magabiztosan a történelmi vereséget, mint Lázár János Rendkívüli sajtótájékoztatón reagált Lázár János, a térség országgyűlési képviselője arra, hogy elvesztették az időközi polgármester-választást. Lázár azzal érvelt, Hegedűs Zoltán annyi támogatást kapott, mint ő négy éve. Nem értette, miért merül fel, hogy ők nem mozgósítottak olyan jól, mint az ellenzék.

Nyáry Krisztián bebizonyítja: a kiváló magyarok korán halnak Osztott, szorzott Nyáry Krisztián könyvkiadó, és az elmúlt hetek gyászhírei alapján bebizonyította, milyen keveset élnek a híresebb magyarok.

Top hírek:
Márki-Zay Péter kezdhet nagyon izgulni, közel az álomhatár 57 százalékos a részvételi arány Hódmezővásárhelyen, és még két óra hátra van a szavazásból.
Elsöprő Fidesz-győzelem Kiskunhalason Közel 70 százalékot kapott a kormánypárti jelölt.
Dermesztő hideg lesz a jövő héten Igazi téli időre számíthatunk egész napos faggyal, havazással, hófúvással.
Bekerülhet az új német kormányba Merkel ellenlábasa Bekerülhet a következő német szövetségi kormányba Angela Merkel kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) legfőbb párton belüli ellenlábasa, a CDU konzervatív irányzatát és fiatal nemzedékét képviselő Jens Spahn - jelentette vasárnap több német lap
Schmidt Mária örök érvényű igazságbeszédet mondott Az önkény egyetlen célja a totális hatalom megragadása és megtartása, a mindenkori ellenfél megbélyegzése, mondta például.
Gyújtogató, talányos szellem Csak egyetlen mód van a régi társadalom véres haláltusájának és az új társadalom véres szülési fájdalmainak megrövidítésére, a forradalmi terror.