A visszatérő Dr. Malcolm is beköszön a Jurassic World 2 új kisfilmjében

A Bukott birodalom munkálataiból ad ízelítőt a videó, amelyben Jeff Goldblum karaktere is felbukkan.

2017. december 7. 13:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Teaser traileren a Jurassic World folytatása A Jurassic World rendezőjének, Colin Trevorrow-nak a Twitter-oldalán bukkant fel a folytatás első, pár másodperces mozgóképes anyaga, amit elvileg decemberben egy tartalmasabb változat is követni fog.
Csillagászati határt ugorhat át a Star Wars: Az utolsó Jedik Az előrejelzések szerint trónvesztes lehet a Jurassic World.
Itt az első videó a Jurassic World: Bukott birodalomból Chris Pratt dinót etet.
Jurassic World: Bukott birodalom - már tudjuk, mikor jön az első előzetes A tervek szerint még idén láthatjuk a legelső jeleneteket a dínós kaland folytatásából.
Metal Gear Solid film - a Jurassic World írója készíti a forgatókönyvet Végigtekintve a Metal Gear Solid film stábján bátran kijelenthetjük, hogy szörnyfilmesek készítik el a Sony Pictures számára Hideo Kojima klasszikus játékának adaptációját.
Három héten alatt a második síprofi halt meg Kanadában A vb-3. után egy 17 éves német bukott edzésen.

Chris Pratték közel kerülnek a T-Rexhez a Jurassic World 2-ben Ebből ad ízelítőt a Bukott birodalom újabb teasere, amelyben az őslények elkábított királya az igazi sztár.
Frissítve: Jurassic World: Bukott birodalom videók Csütörtökön mutatkozik be a Jurassic World folytatásának, a Bukott birodalomnak az első előzetese, amit a Universal Studios a múltkori után egy újabb rövid, kicsit mozgalmasabb kedvcsinálóval vezet fe...
A 3. percben bombagólt lőtt, de 3-1-re kikapott a Felcsút A Balmaz kétgólos előnyt bukott el Újpesten.
Hatalmas nemzetközi pénzmosoda bukott le Budapesten A Nemzeti Adó-és Vámhivatal pénzügyi nyomozói által teljesített nyomozás eredményeként a Fővárosi Főügyészség egy nemzetközi bűnszervezet 36 tagjával szemben emelt vádat, akik kábítószer-kereskedelemb...
Az Evertonnál kötött ki a bukott angol szövetségi kapitány A 49 éves menedzser másfél évre írt alá Liverpoolban.
Most bukott meg a Fidesz