A visszatérő Dr. Malcolm is beköszön a Jurassic World 2 új kisfilmjében

A Bukott birodalom munkálataiból ad ízelítőt a videó, amelyben Jeff Goldblum karaktere is felbukkan.

2017. december 7. 13:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pinball FX 3 - Jurassic World asztalok érkeznek A Zen Studios kiváló flipperjátéka ismét bővül.
Új előzetest tolt ki a Universal a Jurassic World folytatásáról Spoiler: rengeteg mérges dinoszaurusz.
Chris Pratt összebunyózott egy MMA-bajnokkal A Jurassic World és A galaxis őrzői sztárjának nem mindennapi bunyóban volt része.
Eltévedt a sífutó, olimpiai érmet bukott Az osztrák Teresa Stadlober hihetetlen pechje zárja a phjongcshangi olimpiát.
Jogsértést követett el a munkaidőben kampányoló önkormányzati dolgozó A Fidesz kampányát intézte egy szentendrei dolgozó, egy eltévedt levél miatt bukott le.
Csúfosat bukott a szlovén hadsereg, kirúgták a vezérkari főnököt Átfagyott katonák és leváló cipőtalpak miatt hasalt el az elitalakulat a NATO ellenőrzésén.

Jurassic World 3 - máris bejelentették a premier napját Még a Jurassic World: Bukott birodalom sem került a mozikba, de a Universal Pictures már a folytatás dátumát is kitűzte.
Bajba sodorta hazáját az orosz curlinges Alekszandr Kruselnyickijnek pozitív lett a B-próbája is a phjongcshangi téli olimpián. Mint sokan mások, ő is meldoniummal bukott meg.
Orbán várja, hogy újra a 81 éves, elítélt Berlusconi legyen az olasz kormányfő, de azt a jog és szavazók is gátolják A bukott olasz miniszterelnököt adócsalás miatt 2019-ig eltiltották a közügyektől, ráadásul a március 4-i választás után várhatóan kormányt sem alakíthat egyedül a pártja.
Tettenérték a reptéri tolvajt Tettenértek lopás közben a repülőtéren egy rakodómunkást. A férfi, pakolás közben egy bőröndöt háromszor is kinyitott, eladható drágább holmik után kutatott. A repülőtéri rendőrség most szigorúbban el...
Liu Shaolin aranyesélyes barátnőjét kórházba szállították A 27 éves gyorskoris újra bukott, most kórházba is szállították.
Vágyfokozókkal bukott le az önjelölt patikus A szegedi nyomozók őrizetbe vették a szerb férfit.