Válságtanácskozás a Jobbikban

2017. december 7. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nyílt Levél Vona Gáborhoz, a Jobbik elnökéhez A Fidesz legyőzhető, de csak a Jobbikkal és a többiekkel együtt.
Hazugságbeszéd, Putyin-terv, strómanok így értékeli az ellenzék az Orbán-évértékelőt Nekiesett a miniszterelnöknek az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum is.
Nem nagyon fog belezavarni senki az OrbánVona-plakátcsatába Csak most indult a kampány, de a balos ellenzéket máris kiszorították a klasszikus plakáthelyekről. A Jobbik még Simicskában bízhat. Mindezek miatt erősödhetnek az alternatív és online módszerek.
A Jobbik nem követelne meg nyelvvizsgát az egyetemi felvételihez
Hatalmas a Fidesz előnye, súlyosbodik a Jobbik válsága Az LMP most először utolérte a Jobbikot, drámai helyzetben Vona Gáborék, az MSZP a parlamentbe jutásért küzd.
Botkát megfúrták, Lattmann most ráfordul a Jobbik megnyirbálására A célok között van a Jobbik gyengítése ennyit a kisgazdák csütörtökön színpadra lépő miniszterelnök-jelöltje és a párt egyik vezetője is elismer. A nagy kérdés, hogy van-e Lattmann Tamás ambíciói mö...

Jobbik: Ne legyen fizetős a parkolás ott, ahol nem forgalomszabályozás a cél A Jobbik eltörölné a fizetős parkolást azokon a helyeken, ahol nem támasztható alá a forgalomszabályozó szerep.
Jobbik találkozna a tüntető diákokkal Míg a kormány nem, ők meghallgatnák mit változtatnának az oktatási rendszeren.
Vonát már a Jobbikosok sem kedvelik Minden második Jobbikos szavazó elutasítja Vona Gábor iszlamista kijelentéseit, ez derül ki a Századvég alapítvány közvélemény-kutatásából. A kormánypárti szavazók és baloldali szimpatizánsok elsöprő ...
Ismét előrántotta az óraátállítás témáját a Jobbik Az Európai Parlament csütörtökön elfogadott javaslatára mutogatnak.
Századvég: a választók többsége nem ért egyet Vona Gábor allahozásával A Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a döntő többség elutasítja Vona Gábor Jobbik-elnök iszlámmal kapcsolatos mondatait.
A fideszesek felakasztását támogatná a Jobbik békéscsabai jelöltje Újabb szélsőséges politikai vélemény került fel az internetre.