Egyes galamboknak olyan absztrakt fogalmaik vannak térről és időről, hogy nekem vannak ismerőseim, akik nem látják át annyira a dolgokat, mint ők

TÉR=IDŐ? BURUG=BURUG!!!

2017. december 7. 13:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi horoszkóp - február 20 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Putyin aláírta a tőkerepatriálást ösztönző törvényt Aláírta a külföldre menekített pénzeszközök repatriálását ösztönző törvényt hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök.
Korcsolya a főszerepben kedden - Az olimpia 11. napja
Vezetőváltás az Aon Magyarországnál 18 év után távozik az Aon Magyarországtól Veres Rita cégvezető, aki 5 évig vezette a HR tanácsadó részleget, és számos szemléletformáló kezdeményezés kötődik nevéhez. Helyét Uzsák Éva Virág veszi át, aki 12 éve dolgozik a cégnél. Virág korábban üzletfejlesztési vezető, 5 éve a cég innovációs motorja és PR vezetője, és most az első olyan cégvezető lesz az Aon Magyarország HR tanácsadási részlegének élén, aki kisgyermekes anyaként tölti be ezt a szerepkört.
Phjongcshang 2018 - Ők a hétfői győztesek A phjongcshangi téli olimpia hétfői versenynapjának győztesei:
Aztán a deutsche volk hazamegy

Top hírek:
Támadással fenyegette a szíriai hadsereget a török külügyminiszter Amennyiben a kurdok segítségére sietnek az ostromlott Afrín térségében.
Szépen keresett a szexbotrányba keveredett segélyszervezet eddig A legvagyonosabb segélyszervezetek fölözik le az adományok felét.
Ön szokott csatlakozni nyilvános wifihez, vagy inkább a mobilnetet választja? Privát adatokat is megtekint ismeretlen hálózaton? Hogyan gondoskodik otthoni internet-hozzáférése biztonságáról? Többek között ezeket a témákat is vizsgálja az Invitel legújabb, Ott vagyok otthon, ahol van WiFi? című online kutatásában, amelynek célja, hogy még inkább megismerje a magyarok internethasználati szokásait, a vezeték nélküli internettel kapcsolatos preferenciáikat és támogassa a tudatos internetezés terjedését.
A Semmelweis-emlékév miatt jut pénz a fák kivágására a Semmelweis utcában Veszélyesen bedőltek a beteg, elöregedett fák a belvárosi Semmelweis utcában, ezért kivágják, és korai juharral pótolják őket. A Főkert is megszólalt a fakivágási ügyben.
Orbán megegyezett Brüsszellel: addig ömlik a pénz a magyar fociba, míg nem leszünk valakik Erről állapodott meg Brüsszel és a magyar kormány ez derül ki azokból a dokumentumokból, amiket Jávor Benedek EP-képviselő szerzett meg az Európai Bizottságtól. Az iratok a magyarországi tao-sporttámogatási rendszer jóváhagyásáról szólnak.
Százmilliárdos fizetnivaló vált esedékessé Orbánéknak Dollárkötvény jár le hétfőn, azt kell visszafizetnie a magyar államnak.