Übercuki recés zsiráfkölyök született Debrecenben

2017. december 7. 13:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Legyőzte az újoncot a Debrecen a női kézilabda-bajnokságban A vártnál talán szorosabb végeredményt hozott a találkozó.
A Falco és a Szolnok játssza a férfi kosárlabda MK-döntőjét Egy sima és egy kiélezett elődöntő Debrecenben, az Alba-Szolnok meccs sokáig emlékezetes marad.
Legendás szívsebészt köszöntöttek a Debreceni Egyetemen Az ország egyik legkorszerűbb, a hazai szívgyógyászat élvonalába tartozó szívsebészeti központját Péterffy Árpád professzor hozta létre Debrecenben. A 80 éves szívsebész tiszteletére tartottak ünnepsé...
EKF 2023 - Nem adják fel a városok Debrecen, Győr és Veszprém pályázatait ajánlja az Európa Kulturális Fővárosa projekt döntőjébe a pályázat független nemzetközi szakértői testülete.
Nagyon simán nyert Debrecenben a Győr a női kézilabda NB I-ben Hiába kezdtek jól a hazaiak, a címvédő Nycke Groot vezetésével hozta a kötelezőt.
Évente egy napot ülünk a dugóban 24 óra. Ennyit ült közlekedési dugóban egy átlagos budapesti 2017-ben egy felmérés szerint. Meglepő, de ezzel nem a főváros lett az első helyezett. Debrecenben ugyanis ennél is több az araszolva eltöl...

Erősen kezdte az évet a debreceni repülőtér Magyarország második legforgalmasabb repülőterét, a Debrecen Airportot januárban több mint 24 ezren vették igénybe, ami 26 százalékos utasszám-növekedést jelent a tavalyi évkezdethez képest - közölte ...
Kigyulladt egy családi ház Debrecen külvárosában Harminc négyzetméteren égett a tűz.
Nyugdíjasokat fosztott ki a játékfüggő Három év és tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Járásbíróság csütörtökön azt a szlovák állampolgárt, aki 94 idős embert fosztott ki Debrecenben és az ország számos más városában, hogy pénzt ...
Minden idők legsúlyosabb büntetését kapta a Debrecen kézilabdacsapata Ötmillió forint és három zárt kapus meccs a szankció a szurkolók rasszista megnyilvánulásai után. A klub fellebbez.
Itt várható idén a legtöbb ingatlan-adásvétel A XI., XIII., XIV. kerületek és Szigetszentmiklós, vidéken Debrecen, Szeged és Pécs húzzák majd a piacot.
Új kormányhivatali irattári épületet adtak át Debrecenben Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter adta át az épületet.