Erzsébet királynő hatalmas divatbakit vétett - Kínos helyzetbe került

A netezők is megszólták az uralkodónő ruháját.

2017. december 7. 13:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Mindenki irigyelte a csinos Instagram-sztárt, aztán kiderült a sötét titka Semmi sem az, aminek látszik - ez gyakran a legnépszerűbb Instagram-profilok mögötti igazság kapcsán derül ki.
Vincze Lilla divatot teremtett - Magyar sztárok, akiket a 80-as években utánoztunk Magyar sztárok, akiknek utánoztuk a ruháit és a frizuráját.
Erzsébet királynő nem szereti Meghan Markle-t? A királynő nemrég egy hivatalos nyilatkozatot adott ki, amiben egyáltalán nem dicsérte Harry herceg leendő feleségét úgy, mint Katalint anno!
Kim Wilde retteg, hogy slágerei éneklésére kényszerítik az űrlények Földön kívüliek földi jelenlétére figyelmeztetett Kim Wilde. A nyolcvanas évek egyik sztárénekesnője már korábban is beszélt arról, hogy találkozott idegen lényekkel, most pedig egyenesen azt állítja, hogy köztünk járnak-kelnek: Régóta szemmel tartanak minket, és nem elégedettek azzal, ahogyan a Földdel bánunk.
Gyorsítják a fogyást, laktatnak, egészségesek: 10 szuper smoothie fodros kel alappal Gyorsítsd fel velük a fogyást, és építsd be őket az egészségtudatos étrendedbe!
Nagyon megszívta a babaarcú pedofil Rendőrnek adta ki magát egy 18 éves pedofil, hogy elcsábíthasson egy 9 éves kisfiút. A brit Callum Bates WhatsAppon keresztül küldött intim képeket és részletesen vázolta, hogy mit csinálna az áldozatával. Meg is beszéltek egy találkozót, de nagyon meglepődött, amikor pedofil vadász felnőtt férfiak várták őt megbeszélt helyen.

Top hírek:
Panelben tartott kistgrist simogatott az Áll az alku játékosa Zolika elképesztő időutazást ajánlott Ramónának, hiszen pusztán a ´90-es évek közepéig kellene visszautazniuk, hogy egy nyíregyházi panelben tigrist simogathassanak. És hogy végül Zolika kinyitotta-e táskáját, és Ramóna kapott-e idézetet is, kiderül az Áll az alku pénteki adásából!
Busztűz: óriási lángok és robbanások Hatalmas lángokkal égett egy busz Vecsésen, a végállomásán. Szemtanúk videókat is készítettek a hatalmas tűzről, hallatszik, hogy valami többször is robbant a buszon. Úgy tudjuk, a motor nem járt, amikor füstölni kezdett, majd kigyulladt. A sofőr azonnal oltani kezdte, de nem sikerült neki, ezért kihívta a tűzoltókat.
Szentendre: Két holttest feküdt a gépházban Rejtélyes halálesetek ügyében nyomoz a rendőrség: két holttestet találtak egy elhagyatott gépházban, a szentendrei tűzoltóság közelében.
Budai: miből telik Hadházynak? A Fidesz választ vár arra, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke miből finanszírozza "luxushobbiját, magángépek vezetését". ...
Nem az Eiffel-torony Párizs egyetlen látványossága: ezeket a helyeket kevesen ismerik Mesés kirakatokat mutatunk a világ egyik legszebb városában, Párizsban.
38 év után talált vissza első nagy szerelméhez Magyar Zoltán tornászolimpikon Magyar Zoltán és felesége egy-egy válás után találtak vissza egymáshoz.