Erzsébet királynő hatalmas divatbakit vétett - Kínos helyzetbe került

A netezők is megszólták az uralkodónő ruháját.

2017. december 7. 13:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Erzsébet királynő hatalmas divatbakit vétett - Kínos helyzetbe került A netezők is megszólták az uralkodónő ruháját.
Emlékszel a Télapu gyereksztárjára? Ilyen sármos pasi lett - Fotó Hol van már a kis Charlie Calvin...
110-zel hajtottak az úton, de ez se akadályozta meg őket, hogy egymásnak essenek Videót készítettek arról a párról, akik annak ellenére szeretkeztek az autójukban, hogy 110 km/h-val haladtak egy úton. A sofőr valahogyan még elvezeti a kocsit, bár látszik, a nő haja zavarja a kilátásban, míg párja ütemesen mozog az ölében. Majd mikor észrevették, hogy filmezik őket, akkor sem lelassítanának, vagy húzódnának félre, hanem a férfi bemutat a felvétel készítőjének.
Így nézett ki egy átlagos magyar otthon a '70-es években Retró felvételek a régi magyar lakásokról.
Botrány a könyvbemutatón Havas Henrik nem jelent meg a könyvbemutatóján. Új írása Vona Gábor életéről szól. Az író szerint média esemény lett a bemutatóból, a zaklatási ügye miatt. Vona Gábor ott volt az eseményen, azonban a sajtó kérdéseire nem válaszolt. A legtöbb médiumot be sem engedték a bemutatóra. ...
Szuper beauty cuccok szuper áron! Cosmo-lányok, figyelem! Ezt a karácsonyi ajánlatot nektek találták ki: most egy helyen, ráadásul olcsóbban tudjátok beszerezni a szezon legmenőbb szépség termékeit!

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Így nézne ki a bálna, ha olyan lenne, mint a gyerekrajzokon - A csiga sem lenne semmi Nagyon édes a cipő alakú bálna, de a csiga is, ahogy a miniatűr házát cipeli a púpján.
Berki Krisztián durván kiakasztotta a Viszkist - Ezért üvöltöztek egymással Kambodzsában Ambrus Attila szerint Berki Krisztián csak hőbörgött ahelyett, hogy segített volna neki.
Tényleg rá kell dolgozni az izomlázra, vagy csak buta babona? Utánajártunk Sorra vesszük, mi a teendő az optimális izomfejlődés érdekében.
A várandós Katalin hercegné tűzpiros ruhába bújt - Ilyen gyönyörű volt tegnap Bő ruha alá rejtette a babapocakját.