Ezek a cégek már jól jártak a paksi bővítéssel

Bár még nem kezdődött el az új paksi atomerőmű építése, de a kivitelezéssel megbízott orosz atomvállalat, a Roszatom már több mint harminc témában írt ki beszerzéseket a Paks II.-vel kapcsolatban. Több mint 10 magyar céggel szerződést is kötöttek.

2017. december 7. 13:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Paks II-t ellenző beadvány az Európai Bíróságon Azt az engedélyt szeretné a bírósággal megsemmisíttetni az osztrák kormány, amelyet a paksi atomerőmű kapacitás-fenntartó beruházására adott ki az Európai Bizottság.
Ausztria megtámadta Paks II. állami támogatását A határidő lejárta előtt megtámadta Ausztria az Európai Bíróságon a Paks II. atomerőmű bővítési projekt állami támogatására adott európai bizottsági jóváhagyást - jelentette be Elisabeth Köstinger osz...
A tervek szerint az év második felében adnák be Paks II. létesítési engedélyének kérelmét A tervek szerint az év második felében adják be Paks II létesítési engedélyének kérelmét - mondta Aszódi Attila, a paksi atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár a Hungarian Energy I...
Nemsokára benyújthatják Paks II. legfontosabb engedélykérelmét A tervek szerint az év második felében adják be Paks II. létesítési engedélyének kérelmét.
Magyarország egy dzsúdóaréna, ahol Putyin és lobbistái kedvükre játszadoznak - Történetek a magyarországi orosz befolyásról, III. rész: diplomáciai nyomás Moszkva kamuzott Putyin tavalyi útjáról, hogy nyilvánosan megalázza a magyar vezetést, a Roszatom-komisszár pedig a magyar külügy háta mögött Debrecenbe vitte volna az elnököt. Belenéztünk a a Kreml t...
Oukitel K10 - minek ide Paks II? 11000 mAh-s telepével az Oukitel maratonistája világ körüli útra vihető, ám hiába a FullView kijelző vagy a négy kamera, most sem figyeltek oda a részletekre.

És mégis mozog a Föld problémák lehetnek Paks II.-vel Gerner Péter geológus szerint nem lehet megnyugtatóan megállapítani az állam által megrendelt földtani kutatásból, hogy vannak-e felszínközeli törésvonalak Paks II. tervezett helyszíne alatt. Interjún...
Paks II: előnyt jelent az előtörlesztés Az akkori gazdasági helyzetben előnyös hitelszerződés született az orosz és a magyar fél között Paks II finanszírozására, az előtörlesztés pedig a magyar gazdaság jó teljesítményét igazolja.
Paks II és az ellenzéki köpönyegek
24 milliárd forintot előtörlesztünk Oroszországnak a Paks II-es hitelből Eddig ennyi pénzt hívott le az ország az orosz hitelből, most 3,95 százalékos kamattal vissza is fizetjük.
Atomfelhő - Gyanúban a Roszatom Egyre biztosabb, hogy a cég dél-oroszországi üzeméből szabadult el az őszi radioaktív felhő.
A miniszter elmagyarázta, miért bérelnek százmilliókért kocsit Paks II. vezetőinek Önmegtartóztatásként is felfogható a 800 milliós kiadás, bérelhetnének 30-cal több autót is.