Megszállták a katalánok Brüsszelt

45 ezren tüntetnek a katalán függetlenségért, Puigdemont is beszédet fog mondani.

2017. december 7. 12:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Brüsszel szerint a Facebook és a Twitter nem felel meg a fogyasztóvédelmi szabályoknak Soros György pedig arról írt, hogy csak az EU tudja megtörni a Facebook és a Google fölényét.
Matolcsytól is elvenne pénzt az Európai Bizottság Indul a harc az új hétéves költségvetésről. Brüsszel azt várja a tagállamoktól, hogy ezúttal gyorsan jussanak megállapodásra, Günther Oettinger felelős biztos pedig elmondta, szerinte mi kell ahhoz, ...
Németh Szilárd szerint az E.ON Brüsszel oldalán szállt be a választási harcba azzal, hogy olcsóbban adja a gázt Rezsit csak a rezsibiztos csökkenthet, értem?
Világhírű lett Tiborcz István, aki uniós pénzből, gyanús módon gazdagodott, miközben az apósa Brüsszel ellen harcolt A New York Times és a Guardian is címlapon hozza az EU-t bomlasztó Orbán és az OLAF által megvádolt veje történetét.
Belemukkant a kormány az OLAF-botrányba Bajnai, Simicska, Brüsszel, nincs álláspont. Mindenki felelős, csak Tiborcz István helikopter.
M1: Brüsszel választási fegyvere az OLAF Az M1 Híradója által megkérdezett politológus szerint érhető, hogy sokaknak így tűnhet az Elios körül kialakult politikai helyzet.

Seres: Brüsszel, a magyar kormány sugar daddy-je Elég volt. Az európai adófizetők egy Európa-ellenes rendszert teremtenek meg és erősítenek a kontinens közepén. Vélemény.
Megérkezett az Európai Bíróságra a civil törvény miatt hazánk ellen indított kereset Brüsszel azért kezdeményezett eljárást, mert jogellenesnek tartják, ahogy a külföldről támogatott civil szervezetek működését szabályozta az Országgyűlés tavaly nyáron.
Lomnici: Összehangolt támadás zajlik a nemzetállamokkal szemben Charles Michel belga miniszterelnök a dublini rendszer reformja ügyében ultimátumot fogalmazott meg a visegrádi országok felé. Szavaira Szijjártó Péter úgy reagált: Magyarország soha nem fogadott be é...
Brüsszel felvenné a balkáni országokat, mégis vonakodik Bővítési stratégiájában az Európai Bizottság kedden úgy foglalt állást, hogy nyitva áll az Európai Unió ajtaja a nyugat-balkáni országok előtt, azonban az esetleges jövőbeli csatlakozásnak előfeltétel...
70%-kal ugrott tavaly a kiírt közbeszerzések száma, minden EU-s programot vizsgál Brüsszel A 2016-os mintegy 2000 milliárdról 2017-ben 3457 milliárd forintra ugrott a kiírt közbeszerzések volumene és míg egy tenderre tavalyelőtt átlagosan 6 ajánlat érkezett, addig ez tavalyra nyolcra...
Brüsszel az ivóvíz minőségének javítását és a hozzáférés bővítését kezdeményezte A brüsszeli testület az első sikeres európai polgári kezdeményezés - amely az ivóvíz, mint alapjog uniós jogba foglalását irányozza elő - nyomán nyújtotta be a jogalkotási javaslatot.