Tállai: kisebb adóteher, növevő adóbevétel "bízni kell az emberekben"

A NAV segítőkész és támogató hozzáállása is segített a sikerben, mondta a kormány csodafegyvere.

2018. január 10. 8:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Ma csak a Mol tudott kis mértékben emelkedni A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 140,90 pontos, 0,36 százalékos csökkenéssel, 39 543,26 ponton zárt szerdán.
Új budapesti járatot indít a Ryanair Franciaországba A Ryanair bejelentette, hogy közvetlen járatot indít Budapestről Marseille-be. A Ryanair a téli menetrend részeként bejelentette, hogy hetente kétszer új budapesti járatot indít Marseille-be. A...
Távozhat a Renault vezérigazgatója A Renault az elmúlt években egyre nagyobbra nőtt, mostanra már Renault-Nissan-Mitsubishi szövetségről beszélhetünk, ahol korábban minden cég élén Carlos Ghosn állt, jelenleg a Renaultnál...
10 ezer dollár alá zuhant a bitcoin A kriptovaluta a tavaly év végi, észveszejtő csúcsok után egy hónap alatt értékének majdnem felét elvesztette.
Így próbálják megtartani a cégek a magyar munkavállalókat Te kapsz valamilyen béren kívüli juttatást?...
Milyen korrekció? Tovább emelkednek az amerikai tőzsdék Folytatódik az emelkedés az amerikai tőzsdéken, a jó hangulat részben néhány vártnál jobb vállalati gyorsjelentésnek tudható be.Tovább emelkednek az amerikai tőzsdék 2018.01.17 17:24Kedden...

Top hírek:
Drágultak, de még mindig népszerűek a készházak Jelenleg a készházaknál is 300 ezer forint körül van már egy négyzetméter ára.
Ránk rohadnak a csodastadionok, ha nem öntik beléjük a közpénzt Évente több milliárd forintot kell elkölteni a most megépülő stadionokra akkor is, ha már készen lesznek. Az arénákat 40-50 évre tervezik, de ha ez idő alatt egyetlen olyan kormányunk is lesz, amelyik nem a focit támogatná, hamar a Stadler-pálya sorsára juthatnak.
Emelkedett az üzemanyagok ára A benzin átlagára literenként 365, a gázolajé 375 forintra nőtt.
Masszív profit a UnitedHealth-nél Erős számokat közölt a negyedik negyedévre a UnitedHealth, ami még a legoptimistább elemzői várakozásokat is felülmúlta.
Tőlünk is vissza kell hívni a gyanús bébitejporokat Pedig szalmonellás Lactalis babatejporok hivatalosan nem is kerültek hozzánk.
Szupergyors internet lesz Zalaegerszeg térségében Zalaegerszeg térségében 33 települést kiszolgáló, szupergyors internetezést lehetővé tevő hálózatot épít a Magyar Telekom és a Tarr Kft. konzorciuma, a beruházásra több mint 1,1 milliárd forint támogatást nyertek.