Péntekig mindenképpen tankoljon

Akár 50 forintos különbség is lehet egyes töltőállomások árai között.

2018. január 10. 14:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Elhúznál az országból? Erről a jelentésről nem árt, ha tudsz Érdekes kutatás látott napvilágot....
Karbonsemleges minősítést kapott a ferihegyi reptér A térségben elsőként érdemelte ki a minősítést a főváros repülőtere, de amúgy egész Európában is alig harminc légikikötő tartozik ebbe a csoportba.
Bejelentenéd a visszaélést, de félsz, hogy kirúgnak? - Téged is megvéd Brüsszel A visszaélést bejelentő személyek elősegíthetik az uniós joggal való visszaélések felderítését, kivizsgálását és szankcionálását, de sokan félnek attól, hogy elbocsátják őket, romlik a hírnevük, vagy...
Rengeteg acél kell idén is a világnak Elsősorban a kedvező globális konjunktúra hatására idén 1,8 százalékkal, jövőre további 0,7 százalékkal nőhet a világ acélkereslete.
2019 őszére készülhet el az új Duna-híd Komáromnál fotók A híd építését egy kétszintes látogatóközpontból lehet figyelni hétfőtől. Ha elkészül a 91 millió euróból épülő átkelő, a teherautók az M1-es autópályáról a lakott területek érintése nélkül érhetik el a szlovák határt.
Te tudod, hogyan reklamálhatsz a boltban? Simán átverhetnek minket Nőtt az első negyedévben a szolgáltatásokkal szemben a kifogások száma, miközben gyengült a kereskedők iránti bizalom a korábbi negyedévekhez képest. A legtöbb baj az élelmiszerrel van, miközben a fogyasztók továbbra is tájékozatlanok.

Top hírek:
Ennyien próbálják megmászni a Mount Everestet A nepáli hatóságok 38 helyi és külföldi csoportnak adtak engedélyt arra, hogy a tavaszi szezonban megmásszák a Mount Everestet (Csomolungma), a csoportokban 346 hegymászó próbálkozik a világ legmagasabb hegycsúcsának meghódításával.
Magyarországon a gyilkos vírus Egy elhullott vaddisznóban kimutatták az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát.
Tovább csúszik a mintegy 70 innovatív gyógyszer és terápia tb-támogatása Számítások szerint ezek a várólistás készítmények több ezer magyar ember, közöttük onkológiai, valamint szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők gyógyulását vagy életkilátásainak javítását segíthetnék. A WHO előrejelzése szerint 2030-ra minden negyedik magyar érintett lesz valamilyen daganatos megbetegedésben.
2019 végére elkészülhet az új Puskás Ferenc Stadion Az építkezés az ütemterv szerint halad.
A britek betilthatják a plasztik szívószálat Az Egyesült Királyság lakossága évente 5,8 milliárd darabot használ el belőlük.    
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: