Péntekig mindenképpen tankoljon

Akár 50 forintos különbség is lehet egyes töltőállomások árai között.

2018. január 10. 14:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Vártnál kevésbé nőtt Japán ipari termelése Nőtt Japán ipari termelése novemberben, de a vártnál némileg kisebb ütemű volt az emelkedés.
Rekordot döntött a befektetések nagy sztárja Tavaly a tőzsdén kereskedett alapok (ETF) és termékek (ETP) újabb rekord szintre, 4835 milliárd dollárra növelték kezelt vagyonukat, ami egy év leforgása alatt 36%-os vagyonnövekedésnek felel meg. ...
Amerikából kapott dicséretet a magyar adóintézkedés Az Egyesült Államokban rendszeresen előkerül az egészségtelen élelmiszerek megadóztatásának kérdése, mivel a fejlett világban az USA-ban a legnagyobb probléma az elhízás. Most a VOX szentelt a...
Kulisszatitkaiba enged bepillantást a Nestlé Dolgozókon és influencereken keresztül.
Magyarország egyik legnagyobb naperőművét építi fel a MET A MET csoport jóváhagyta a 17,6 megawattos Dunai Solar Park beruházási döntését, így hamarosan épülni kezd Magyarország egyik legnagyobb naperőműve Százhalombattán. A naperőművet 40 hektáron,...
Döbbenetes: ennyiért lehet gyereket venni Magyarországon 3 évet is kaphatnak, akik erre adják a fejük....

Top hírek:
Ránk rohadnak a csodastadionok, ha nem öntik beléjük a közpénzt Évente több milliárd forintot kell elkölteni a most megépülő stadionokra akkor is, ha már készen lesznek. Az arénákat 40-50 évre tervezik, de ha ez idő alatt egyetlen olyan kormányunk is lesz, amelyik nem a focit támogatná, hamar a Stadler-pálya sorsára juthatnak.
Sosem találná ki, hol van a világ egyik legnagyobb víztartaléka Alig három év alatt sikerült összegyűjteni a hónapokra elegendő ivóvizet. Tengervízből.
Tőlünk is vissza kell hívni a gyanús bébitejporokat Pedig szalmonellás Lactalis babatejporok hivatalosan nem is kerültek hozzánk.
Juncker azért szeretné, ha a britek az EU-ban maradnának Az EB elnöke szerint még meggondolhatják magukat.
40 milliárdot is bukhatunk azon, hogy a kormány kinyírta az Erzsébet-utalvány riválisait Veszít egyeduralmából az Erzsébet-utalvány, de ha összeházasítanák az MKB Szép-kártyájával, abból Mészáros Lőrinc is extra hasznot húzhat.
Vészjósló jelentés Davos előtt: Félő, hogy összeomlanak a globális rendszerek Jelentősen megnőtt a háború kockázata állapítja meg az a jelentés, melyet a davosi fórum előzeteseként adtak ki. Január 23. és 26. között tanácskozik több mint ezer politikai és gazdasági vezető a svájci városban, ahol az utolsó napon beszédet mond Donald Trump is.