Ha egymás mellé rakjuk ugyanannak az akciós újságnak a német és a magyar verzióját: Németországban egy csomó minden olcsóbb

2018. január 10. 14:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Megható: táncra perdült a doki, hogy megnevettesse a beteg kisfiút - videó Megható: tánccal próbált egy doki mosolyt csalni egy gépekre kapcsolt kisgyerek arcára.
Négyes döntőben a címvédő Győr "Nagyon jól érezzük magunkat, hiszen a szezon egyik legfontosabb célját sikerült most elérnünk."
Orbán feudális rendszeréről ír a konzervatív német sajtó Fideszes hatalmasságok, függőségi viszonyok, otromba trükkök: a FAZ keresi a kétharmad okait.
Megvan Nagy Ádám első gólja az olasz bajnokságban Nagy Ádám megszerezte első gólját az olasz labdarúgó-bajnokságban: a Bologna középpályása a 32. forduló vasárnapi játéknapján a Verona 2-0-ás legyőzését biztosította be.
Katalin hercegné meglepő szettet viselt - Ezt a képet biztos nem mutogatja Katalin egy jótékonysági esten viselte a merész darabot.
Megnöveli a szívroham kockázatát: sokan nem tudják ezt az IBS-ről Hasonló rizikótényező, mint a dohányzás és a magas vérnyomás.

Top hírek:
Megvan a Fidesz kétharmada, befejezték a szavazatszámlálást Megszámoltak mindent vasárnap éjjel egyre.
Az Oktogonnál gyülekezett még néhány száz ember, a Fidesz Lendvay utcai széháza felé indultak A Hír Tv élőzi.
Budán is maradtak a fideszes nyertesek: Varga után Simicskó Változatlan az eredmény száz százalékos feldolgozottságnál.
Dublin is megcselekedte (...) szeretném jelezni, hogy mi is itt Dublinban megtettük, amit megkövetelt a haza. Az elvárásokat túlszárnyaló létszámmal egy nagyon pozitív és eredményes találkozón vagyunk túl ezen a napfényes dublini napon - írta Nóra a kép mellé az ír fővárosból. 
A választási eredménnyel elégedetlenek tüntettek a fővárosban Mi vagyunk a többség címmel kormányellenes tüntetést tartottak ma a fővárosban. A demonstráció délután az Opera előtt kezdődött, onnan vonultak át a demonstrálók a Parlament elé. A Kossuth téren felállított színpadon többen is beszédet tartottak. Mások mellett a szavazatok újraszámolását, szabad sajtót és új választási rendszert követeltek, valamint azt, hogy az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért.
A szervezők szerint jóval több mint 100 ezren vannak Özönlenek az emberek.