Ha egymás mellé rakjuk ugyanannak az akciós újságnak a német és a magyar verzióját: Németországban egy csomó minden olcsóbb

2018. január 10. 14:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Ötmilliót kér születendő gyerekéért a magyar házaspár Döbbenetes riportot közölt egy vidéken élő magyar házaspárról szerda este az RTL Klub Fókusz című műsora. A pár első közös gyermeküket várja, és a riport szerint ötmillió forintot kérnek öt hónap múlva születendő gyermekük örökbe adásáért. Mint a férfi fogalmazott, fájdalomdíjként. A be­szélgetést rejtett kamerával rögzítették a műsor riporterei, miután a házaspár jelentkezett a műsor készítőinek álhirdetésére.
Hosszú Katinka berágott az úszószövetségre is Nemcsak edző-férje, Shane Tusup, már az úszószövetség is kihúzta a gyufát Katinkánál, aki zokon vette, hogy kitudódott Wladár Sándor elnökkel a találkozója, így lemondta.
Az energiafogyasztás legalább 35 százalékát megújuló forrásokból kellene fedeznie 2030-ra az EU-nak A teljes energiafogyasztás legalább 35 százalékát megújuló forrásokból kellene fedeznie 2030-ra az Európai Uniónak, s ezzel párhuzamosan az energiahatékonyságot is ugyanekkora mértékben kellene növelni az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén szerdán elfogadott tárgyalási mandátum értelmében.
Kutyának hitte áldozatát a zuglói gázoló Meghökkentő vallomást tett a bíróságon a zuglói gázolóként elhíresült üzletasszony. T. Klára állítja: azt hitte, egy kutyán hajtott át. Vajon hihető ez a védekezés?
Olvas, tévézik, mobilozik a sitten VV Fanni feltételezett gyilkosa Továbbra is országosan keresik a november 20-án eltűnt egykori ValóVilág-szereplő VV Fanni holttestét, a rendőrség ugyanis jó ideje biztos benne, hogy a 24 éves lány már nem él. Feltételezett gyilkosa, B. László hét nappal Fanni eltűnése után már előzetes letartóztatásba került, és azóta is a Venyige utcai börtönben van.
Megtámadta vádlott-társa Oszter Sándort Miután az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándor perében, elszabadultak az indulatok, és már a vádlottak padján mellette ülő bajtársa is a színművész ellen fordult. Keserű Sándor sötét lelkű, beteg, erőszakos emberként festi le a színművészt.

Top hírek:
Drágultak, de még mindig népszerűek a készházak Jelenleg a készházaknál is 300 ezer forint körül van már egy négyzetméter ára.
Újabb fordulat Nora Mörk lopott képei ügyében: fenyegetnek a csapattársak Jelenlegi és korábbi győri csapattársai levélben álltak ki az ellopott képei miatt harcoló Nora Mörk mellett, és szintén azzal fenyegetnek, hogy az ügy megoldásáig nem lépnek pályára a válogatottban.
Fejvadászcégnél a Sanoma volt vezérhelyettese Ruszkai Nóra, a Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa egy globális vezetői tanácsadó cégnél folytatja karrierjét, de megtartja a médiacégét is.
Vadbalesetek: bocsánatkérést vár az agrárkamara a Magyar Közút Zrt. vezetőségétől Győrffy Balázs elnök szerint felháborító, hogy a cég szóvivője emberéleteket kért számon a gazdákon egy a vadbalesetekről szóló tévériportban.
Ránk rohadnak a csodastadionok, ha nem öntik beléjük a közpénzt Évente több milliárd forintot kell elkölteni a most megépülő stadionokra akkor is, ha már készen lesznek. Az arénákat 40-50 évre tervezik, de ha ez idő alatt egyetlen olyan kormányunk is lesz, amelyik nem a focit támogatná, hamar a Stadler-pálya sorsára juthatnak.
Kiabált a pultossal, verekedett, de ez mind hagyján: elpazarolt egy korsó sört is!