Választás - KDNP: minél előbb, annál jobb

Minél előbb, annál jobb - kommentálta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője csütörtökön, hogy Áder János államfő április 8-ra tűzte ki a 2018-as országgyűlési választást

2018. január 11. 12:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Adótrükkel lenullázott rezsikassza A Fidesz-KDNP a rezsicsökkentések elmaradása nyomán felgyülemlett tartalék jelentős részét áttöltötte az állami költségvetésbe.

Négy új rektort nevezett ki Áder János Új vezetőt kapott a Semmelweis és a Magyar Táncművészeti Egyetem is.
Áder János: 2030-ra 90 százalékban tiszta energiánk lesz Áder János naperőműparkot avatott, de közben elejtett egy-két fontos információt Magyarország energiaterveiről is.
Hivatalosan is jelölt Sára Botond Kevesebb, mint egy nap alatt összegyűltek a támogató aláírások Sára Botond józsefvárosi polgármester-jelölt részére. A Fidesz-KDNP jelöltje erről a Tényeknek is beszélt. Elmondta, bár a szükséges 300 ...
A magyar vidék csak a Fideszre számíthat Nagy István szerint végleg világossá vált, hogy a magyar vidék csak a Fidesz-KDNP-re számíthat. Ez viszont még nagyobb felelősséget ró a kormánypártokra.
Semjén Zsolt: a zarándoklat lelki erőmű Az egyetemes magyarság gyűl össze Csíksomlyón évről évre felekezeti hovatartozástól függetlenül, azért, hogy megerősödjön magyarságában és keresztény küldetésében mondta a KDNP elnöke.

Történelmet írt Áder János Először kereste fel magyar köztársasági elnök a moldvai csángó közösséget. Áder Jánost a Bákó megyei Lészpedre látogatott pénteken, ahol a moldvai magyar oktatási program egyik új helyszínén csáng...
Ha most lennének a választások, ilyen lenne a parlament Több szavazója van a Fidesz-KDNP-nek a teljes népességen belül, mint az utána következő négy parlamenti pártnak együtt derül ki a Závecz Research Intézet legfrissebb kutatásából.
Joghallgatókat és tanárjaikat látta vendégül Áder János Áder János tiszteletvacsorán látta vendégül a Jessup Nemzetközi Jogi Perbeszédversenyen első díjat nyert ELTE joghallgatóit és felkészítő tanáraikat.
Áder: a városoké a kulcsszerep a klímavédelemben Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésében, a döntő szerep a városokra, különösen a nagyvárosokra hárul. A kibocsátás 70 százalékáért ugyanis ezek felelnek - jelentette ki Áder János köztárs...
A megyei jogú városok is csatlakoznak a klímavédelemhez Áder János megyei jogú városok vezetőivel találkozott.
Szájer József ismét felháborodott tiltakozásra számít Brüsszelből A Fidesz-KDNP EP-képviselője a Kossuth Rádióban elmondta, Orbán Viktor székfoglaló parlamenti beszédében a liberális demokrácia egy nagyon világos alternatívájáról beszélt.