Választás - KDNP: minél előbb, annál jobb

Minél előbb, annál jobb - kommentálta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője csütörtökön, hogy Áder János államfő április 8-ra tűzte ki a 2018-as országgyűlési választást

2018. január 11. 12:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hegedűs Zoltánt támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége Hegedűs Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége a vasárnapi időközi polgármester-választáson.
Fidesz-KDNP: Hódmezővásárhely nem lehet az országos politika játékszere A város nem válhat a Soros szervezetek dél-magyarországi központjává.
Áder János: a bizalom a legfontosabb kötőerő egy nemzet és katonái között A honvédség tagjai eddig mindenhol megmutatták, hogy a magyarok tudására, elszántságára és áldozatvállalására számítani lehet.
Vita a Stop Sorosról: a Fidesz-KDNP Magyarország érdekét védte Az ellenzék pedig Sorosét.
Fidesz: a Soros-hálózat teljes össztűz alá veszi Magyarországot Úgy fogalmaztak: helyezzenek bármekkora nyomást is Magyarországra, a Fidesz-KDNP támogatja a Stop Soros törvénycsomagot, mert nekünk Magyarország az első.
Befejeződött a hódmezővásárhelyi Kagylóhéj Központ felújítása Befejeződött a hódmezővásárhelyi Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központ fejújítása, az épületet Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszte...

Bukhat a jelölt az akasztásos beszéde miatt Nem lehet olyan polgármestere a városnak, aki a vásárhelyiek egyik felét lámpavasra akarja akasztani így reagált Bálint Gabriella, a KDNP hódmezővásárhelyi szervezetének elnöke.
Hollik: Az ET emberi jogi biztosa Soros szolgálatában áll Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerint elképesztő, hogy Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa ilyen leplezetlenül Soros György szolgálatában áll
Gulyás Gergely: Csak a választás után szavaznak a Stop Soros-törvénycsomagról Harrach Péter pedig arról beszélt, hogy maradjon a társadalom egészséges, ahol támogatják a családokat, a gyereknevelést, nem úgy mint egyes nyugat-európai országokban.
A kormánypártok tanácskozása előtt ülésezett a KDNP A KDNP választási kampányban való részvételéről és aktuális külpolitikai témákról is tárgyalt a kisebbik kormánypárt.
Most vitáznak a Belváros jelöltjei Kövesse nálunk élőben! Fidesz-KDNP-s jelölt nem lesz, mert Soros György.
Amikor még a Fidesz ellenezte, hogy a külföldön élő magyarok is szavazhassanak Huszonöt évvel ezelőtt egy parlamenti felszólalásában számos érvet hozott Áder János arra, miért nem támogatja a Fidesz a szavazati jog kiterjesztését a külföldön élő magyar állampolgárokra.