Kígyó marta halálra a kutyáját védő férfit

A fiatalember kutyáját próbálta megóvni a mérges hüllőtől.

2018. január 12. 19:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyengébb a beruházási aktivitás a brit gazdaságban A Bank of England kormányzója szerint a brit EU-tagság megszűnésének folyamatát övező bizonytalanságok miatt jóval gyengébb a beruházási aktivitás a brit gazdaságban, mint más fejlett ipari gazdaságokban. Mark Carney ugyanakkor egyenes utalást tett arra, hogy előbb-utóbb folytatódik a pénzügypolitika tavaly novemberben kezdett szigorítása.
Veszélyben vannak a széles csípőjű nők Az elmúlt évtizedek legnagyobb szexszimbólumai, úgy mint Marilyn Monroe, vagy éppen Sophia Loren szinte egytől egyik homokóra alkattal, széles csípővel rendelkeztek. Egy új tanulmány azonban ennek az adottságnak veszélyeire figyelmeztet. ...
Civil Díj 2018 - a MagNet Bank sajtóközleménye Megható és humorral tűzdelt rendezvény keretében harmadjára adták át a civil szektor legrangosabb elismeréseit. A NIOK Alapítvány nevéhez fűződő Civil Díjat ebben az évben több mint 200 civilszervezeti képviselő, civil barát és vállalati partner jelenlétében osztották ki. A MagNet Bank által immár harmadik éve támogatott Civil Díj célja, hogy minél szélesebb körben hívja fel a figyelmet a társadalmi szervezetek nélkülözhetetlen munkájára és egy felemelő gálaesemény keretében visszacsatolást nyújtson elért sikereikre.
Az arcbőr védelme A napsugárzás egyszerre lehet a barátunk és az ellenségünk attól függően, hogy mennyire és milyen módon engedjük közel magunkhoz. Bármilyen bőrtípussal is rendelkezünk fontos, hogy betartsunk néhány alapszabályt, így elsősorban a kedvező hatásaival... ...
A Médiatanács elfogadta a Zalaegerszeg 88,9 MHz pályázati felhívás tervezetét Egymillió forinttal támogatja a BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivált a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület felkérte a hivatalt a Budapest 100,3 MHz, a Dél-Budapest 90,9 MHz és a Budapest 99,5 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek frekvenciatervének kidolgozására, miután tizenkét év után, idén ősszel végleg lejár a frekvenciákon a szolgáltatók jogosultsága.
Maksa Zoltán hitelcsapda miatt lakik a szüleivel Új párja és édesanyja megfér a közös konyhában.

Top hírek:
Azt hitte, ingyen van a sör Több üzletben sem fizetett egy pécsi férfi.
Betilthatják a műanyag szívószálat és fültisztító pálcikát Nagy-Britannia fellép a környezetszennyező termékek ellen.
Kórházból loptak telefonokat Ápolónőktől és a betegektől is loptak.
Életfogytiglani börtönre ítélték a hősként tisztelt török katona gyilkosait A per 18 érintettjét szándékos emberölés és az alkotmányos rend megdöntésének kísérlete vádpontjaiban találták bűnösnek.
Soros György fia elszólta magát: nemzetek bukásáról álmodozik Alex Soros elképesztő bejegyzést posztolt, hatalmas felháborodást keltett. Volt, aki egyszerűen Sátánnak nevezte.
A színésznő élő adásban jelentette be, hogy babát vár - Másodszorra lesz anya Claire Danes Claire Danes azt nem árulta el, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.