Nagy változás jön a Facebook hírfolyamában, és lesznek, akik ennek nagyon nem fognak örülni

A közösségi oldal működésével és működtetésének jobbá tételével kapcsolatban fogalmazta újévi ígéretét Mark Zuckerberg, és most röviddel az elhatározás közzététele után kész tervvel jelentkezett. A Facebooknál szinte alapjaiban építik újjá a hírfolyamot. A változás mögötti jó szándék azonban nem kis kellemetlenséget okozhat majd a különféle oldalak üzemeltetőinek.

2018. január 12. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A szezon és a fazon keverése állami cenzúrát kiáltani a német Facebook-törvény miatt A jogszabályok betartatásával akarja kiirtani a gyűlöletbeszédet az internetről Németország, amely a közösségi médiaszolgáltatókat kötelezi a nemkívánatos tartalmak eltávolítására.
Hujber Ferenc már csak annak ad interjút, aki lefekszik vele A színész Facebook-posztjában tudatja a média munkatársaival, hogy csak nőknek, csak szexért nyilatkozik a jövőben.
Facebook szelfi segített megoldani egy rejtélyes gyilkosságot - fotó Egy rejtélyes kanadai gyilkossági ügy felgöngyölítéséhez nyújtott segítséget egy Facebook-szelfi. A 21 éves Cheyenne Rose Antoine hétfőn ismerte be, hogy megölte 18 éves barátnőjét, Brittney Gargolt. ...
Óvatosan kattintson rá a Facebook hangzatos reklámjaira Érdemes tisztában lenni azzal, hogy minden cégnek egy sor információt kell feltüntetnie a webáruháza oldalán, és ha ezek hiányoznak, érdemes óvatosnak lenni.
Hát, ez remek: a Facebook újításával visszaszorultak a hírek, ugyanakkor sokkal több lett az álhír Már teszteli a hírfolyammal kapcsolatos újabb fejlesztéseket a közösségi oldal, de valaki óriásit hibázhatott, ugyanis pont az történt, amire Mark Zuckerberg jó ideje megoldandó problémaként tekint: ...
1000-nél is több fiatal gyanúsítottja van a dániai szexbotránynak 15 évesek aktusát mutató videót küldözgettek a Messengeren, a Facebook felnyomta őket.

Tények teljes adás 2018. január 14., vasárnap BOTRÁNY - Magatehetetlen, idős beteg mellett imitáltak szexet ápolók egy pécsi idős otthonban - a képeket ezután kitették a facebook oldalukra, országos botrány lett, azóta kirúgták őket. - TŰZHALÁL -...
Kiherélik a Facebook hírfolyamát A közösségi hálózat az újságcikkek helyett a barátok, ismerősök posztjai felé igyekszik terelni a figyelmet. Zuckerberg szerint ettől leszünk boldogabbak és egészségesebbek.
Jogsértés nélkül hallgathatnak Sony zenéket a Facebook látogatók Megegyezett a két cég, nem számít majd szerzői jogsértésnek Bob Dylan, Bon Jovi, Ed Sheeran vagy éppen Lady Gaga klipjének felrakása.
Beismerte tíz rohingja muszlim lemészárlását a mianmari hadsereg Beismerte szerdán a mianmari hadsereg, hogy részt vett tíz rohingja muszlim lemészárlásában, akik holttestére a nyugat-mianmari Arakán államban bukkantak rá egy tömegsírban írta szerdán Facebook-olda...
Még idén beléphet a kütyüpiacra a Facebook Portal névre hallgathat az Amazon Echo Show riválisa.
Megállapodott a Facebook és a Sony, mehetnek fel a zenék a Facebookra Újabb nagyhalat vadászott le zenei fronton a Facebook: sikerült megállapodni a Sonyval. Az üzletből a végén persze a vállalatok profitálnak, de közben a felhasználók is jól járnak.