Az ismeretlen férfit non-stop elrabolják éjszaka rohanva

A Commuter című Liam Neeson-film címe lehetne akár ez is, mert már minden jelenetét láttuk valahol. Ettől még szórakoztató.

2018. január 12. 21:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Gigantikus horogkereszt lángolt a mezőn Hitler születésnapját ünnepelték az amerikai neonácik.
A német kormány irodát nyitott Irakban, hogy segítse a menekültek visszatérését Első körben 12 ezer irakinak kellene visszatérnie Németországból.
Áll a bál: a tréner ezért haragudott meg a Nemzeti Sportra Érdekesen alakult a sajtótájékoztató.
Bruce Willis reklámjánál vannak ezerszer jobb magyar példák A színész olyan lelkesedéssel iszik energiaitalt kávé helyett, hogy megnéztük, milyen külföldi sztárok adták még az arcukat és a nevüket hazai márkákhoz.
Kortársunk Csehov címmel nyílik kiállítás a Bajor Gizi Színészmúzeumban Kortársunk Csehov címmel nyílik kiállítás az orosz drámaíró műveinek magyarországi előadás-történetéről a Bajor Gizi Színészmúzeumban szerdán.
Stormdivers - a Resogun fejlesztőinek új játéka A káprázatos neon shoot 'em up-jairól híres Housemarque stúdió bejelentette a legújabb játékát. A Stormdivers eltér az eddigi formulától, egy olyan multiplayer-központú címet kapunk, amely kicsit sem hasonlít a cég korábbi munkáira.

Top hírek:
Ellenzékváltást hirdetett meg sok tízezer ember előtt Márki-Zay Péter Noha sokan azt jósolták, az egy héttel ezelőtti, Kossuth téri tüntetésre összegyűlteknek csak töredéke megy el a most szombati folytatásra, végül mégis sok tízezer ember vonult a Parlament elől a Szabad sajtó útjára. Ott Márki-Zay Péter programbeszéddel felérő felszólalásában a Fidesz által üldözöttek melletti kiállásra hívta fel a tömeget, majd meghirdette a harcot az új ellenzékért.
Emberi mulasztás miatt bénult meg Tokió belvárosa Hangosbeszélőkön jelentették be a terrortámadást Tokió központjában, de téves riasztás volt.
Trükközéssel lesz a Párbeszédnek önálló frakciója egy szocialista átül Három párbeszédes képviselő jutott be a parlamentbe, az önálló frakcióhoz viszont öt ember kell, így trükközni kellett.
Szanyi nem akar primadonnát a párt élére, indulhat az elnökségért
Csendben vett a kormány kilenc használt mentőhelikoptert Közbeszerzésről szó sem volt.
Két héttel a szíriai gáztámadás után vizsgálódhatnak az ellenőrök Elindultak a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértői Dúmába közölte az orosz külügyminisztérium. Az OPCW küldöttsége több nap késéssel kezdheti meg helyszíni vizsgálatát a kelet-gútai városban, ahol a nyugati országok szerint a szíriai kormányerők április 7-én vegyi fegyvert vetettek be.