Az ismeretlen férfit non-stop elrabolják éjszaka rohanva

A Commuter című Liam Neeson-film címe lehetne akár ez is, mert már minden jelenetét láttuk valahol. Ettől még szórakoztató.

2018. január 12. 21:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
GameStar Filmajánló - The Commuter - Nincs kiszállás, Kicsinyítés és Viszlát, Christopher Robin Liam Neeson 2018-ban is folytatja az akciózást, Matt Damon összezsugorodik, és azt is megnézhetjük, hogy mi kellett Micimackó történetének létrejöttéhez.
Nincs kiszállás: Liam Neeson újra akcióban Ha kíváncsi a színész legújabb kalandjára, játsszon és nézze meg a filmet premier előtt!

Friss hírek
Így értékelte Fucsovics a káprázatos sikerét - videó! Már a legjobb 16 között jár, jöhet Federer!
Tűz ütött ki egy váci hulladékfeldolgozóban
Ford: Soha nem mondunk nemet az F1-re Az amerikai gyártó érdeklődéssel figyeli a költségvetési limit fejleményeit a Formula-1 ugyanis akkor érdekli a márkát, ha sikerül működőképesen szabályozni a kiadásokat.
Videojátékhoz lesz hasonló az autózás Óriási kijelzőn nézhetünk bele az otthoni hűtőbe, és hangvezérlés is lesz a jövő autójában. A CES-en néztük meg a sofőröknek készülő csúcstechnikát.
Majka: Ördög Nóra igazi boszorkány A két tévés annyira szeret együtt dolgozni, hogy a műsorvezetőnő a zenész karrierjének legfontosabb állomásán is jelen lesz, és segíti.
Kihúzták az európai szuperlottót: rengeteg magyar nyert Ezekkel a számokkal lehetett kaszálni: 3, 9, 17......

24 óra a halálig - Kritika Ethan Hawke Liam Neeson és Keanu Reeves nyomdokain. Kár, hogy nem megy neki.
Az új Liam Neeson-akciófilm durvább lesz, mint arra számítottak Itthon nem 12-es karikát kap a Nincs kiszállás.

Top hírek:
[Frissítve] Vizsgálat indult az Apple és a Samsung ellen az olaszoknál Mindkét céget tervezett elavulás végrehajtásával vádolják.
Pozitív kampánnyal reagálnak a civilek a kormány újabb sorosozására A civilek szerint ha egy szervezet külföldről szerez pénzt azért, hogy Magyarországon segítsen, azt nem büntetni, hanem díjazni kellene.
Híddal kötné össze Nagy-Britanniát Európával Boris Johnson A Brexit után jól jönne a gördülékeny közlekedés a brit szigetek és a kontinens között.
Fuck you, Babos! Rekordbüntetés a Babos Tímeát ribancozó amerikai teniszezőnek az AusOpenen.
Bombafenyegetésről szóló üzenetet kapott egy szálloda Moszkvában A rendőrség szállodákat és kollégiumokat vizsgált át Moszkvában terrorakciótól tartva.
Új szinten a zsiványság a kézilabdában Még taktikai elem is lehet a lesből labdaszerzés a középkezdésnél. Djukics tökélyre fejlesztette.