Bayern-győzelemmel tért vissza a Bundesliga

Megszakadt a Leverkusen nagy sorozata.

2018. január 12. 22:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ebben a sztárcsapatban folytathatja a Bundesliga ásza Hamarosan pont kerül Pierre-Emerick Aubameyang ügyének a végére.
Gulácsi boldog, Dárdai szomorú Nagyon jó mérkőzésen javította tovább pozícióját az RB Leipzig a német Bundesliga első tavaszi fordulójában. A lipcseiek a forduló előtt még második Schalkét verték meg.
Látványos fejesgól a 96. percben, nyert a Bundesliga-utolsó Az 1. FC Köln győzelemmel kezdte a 2018-as évet.
Nem sikerült jól az év első meccse a Bundesliga magyarjainak Dárdai Pál csapatát saját játékosa győzte le, Szalai Ádám nem tudott gólt lőni.
A németek kiszámolták, mennyit hibázott a videobíró A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) és a Német Labdarúgó Liga (DFL) ismét a sokat kritizált videobírós (VAR) rendszer mellett foglalt állást a Bundesliga pénteki, tavaszi rajtja előtt. ...

Gulácsi a legviccesebbek között, de a Bundesliga élén Két elismerésnek is örülhet a kapus.
Hiába a Real Madrid érdeklődése, Kínába tart a Bundesliga gólkirálya Pierre-Emerick Aubameyang megdöntheti a brazil Oscar átigazolási rekordját.
Bundesliga 2017: Szalai-dupla, havas őrület és Dárdaiék tökéletes évzárója A német labdarúgó-bajnokságról 2017-ben is bőven volt mit beszélni. Épp ezért kiválasztottunk öt mérkőzést, amely több szempontból is érdekes volt főleg magyar szemmel nézve.
Gratulálunk! Gulácsi Péter a Bundesliga legjobb kapusa A neves német sportújság, a Kicker az őszi szezonban is összeállította a legjobb 11 játékosból álló csapatot, amelyben Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa is helyet kapott. A meccsenként kapott pontsz...
Nyolcgólos futballthriller a Bundesligában A Hannover és a Leverkusen a szezon eddigi legjobb meccsét vívta egymással.