Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből

A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.

2018. január 23. 10:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Véres merényletek Afganisztánban. A kabuli kormány tehetetlen Több tucatnyian meghaltak afgán lázadók három tartományban elkövetett támadásaiban. A tálibok mellett az Iszlám Állam is gyilkolt.
A dzsihadisták által meggyilkolt civilekkel teli tömegsírokra bukkantak Afganisztánban Az Iszlám Állam tagjai végeztek a 19 civillel.
Több mint 1 millió feltételezett háborús bűnt vizsgálnak Afganisztánban Nemcsak a szélsőséges muzulmán tálibok és az Iszlám Állam dzsihadistái, hanem a nemzetközi koalíció tagjai is követtek el atrocitásokat.
28 ezer civil halott 2009 óta Lázár szerint ebbe az országba mennek haza az oltalmazottak Afganisztánban a helyzet változatlan: ezrek halnak meg továbbra is civilek a harcokban, öngyilkos merénylők és egyéb aljas támadások következtében. Lázár János és a kormány szerint azok az oltalmazot...
Az ország, amelynek épp Afganisztán vitte be a fájdalmas gyomrost Tengeri kereskedelemre szerződtek az afgánok Iránnal, Pakisztánban meg csak néznek.

Túlsúlyban a tálibok - Afganisztán 70 százalékát tartják ellenőrzésük alatt Hiába öltek dollármilliókat az ország stabilizálásába a nemzetközi erők.
Lassan kicsúszik az afgán kormány kezéből a saját országuk Afganisztán területének hetven százalékán aktívak a tálib lázadók: négy százalékot az ellenőrzésük alatt tartanak, hatvanhat százalékán pedig nyíltan jelen vannak.
A terrorizmus ellen nem lehet hadsereggel harcolni Nagy Sándor óta tudjuk, hogy a mai Afganisztán területe kulcsfontosságú stratégiai ponton terül el hangzott el az ECHO TV Heti terror című műsorában annak apropóján, hogy az utóbbi hetekben egymást k...
Erőszakhullám Afganisztánban Újabb, 11 ember életét követelő terrorista akciót hajtottak végre Kabulban.
Fitneszapp buktatott le brit és amerikai támaszpontokat A Strava nyilvánosságra hozott hőtérképéről leolvasható, merre állomásoznak az Afganisztánban szolgáló amerikai alakulatok.
Pusztító merénylet Afganisztánban, legalább 95 halott, 158 sebesült Az autóba rejtett pokolgép kormányhivatalok és nagykövetségek környékén robbant.