Visszafordult a forint, újra 310 alatt járunk

Gyengüléssel kezdte a napot a forint az euróval szemben, amivel rövid időre 310 fölé kapaszkodtak a jegyzések, innen azonban fordult a kurzus. Az amerikai dollár közben továbbra sem tud talpra állni,...

2018. január 23. 16:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Súlyos kritikát kapott a Tesla 3-as modellje A sokak által mércének tartott, az autóvásárlók által kiemelten figyelt amerikai Consumer Reports magazin nem tudott értékelést adni a Tesla Model 3-nak, elsősorban a hosszú féktáv és a nehezen...
A fideszesek többsége szerint sem a fociba kellene tolni a pénzt Egy friss felmérés szerint a fideszesek kétharmada is elutasítja a stadionépítéseket.
Nagy menetelésben vannak az amerikai tőzsdék Szépen kezdték a hetet az amerikai tőzsdék. Az Egyesült Államok és Kína között a hétvégén lezajlott tárgyalásokat kedvezően fogadták a befektetők.Súlyos kritikát kapott a Tesla 3-as modellje 2018.05...
Szabálysértés ittas állapotban erre kell figyelni a vízparton A nyár előtt a D.A.S. JogSzerviz szakértője röviden áttekinti az ittassággal kapcsolatos szabálysértési szabályokat.
Kiadták a riasztást: intenzív felhőszakadás vet véget a nyárias időnek Esernyő nélkül útnak se indulj holnap....
Óriási a pörgés a lakáspiacon - de mit hoz a nyár? Az ingatlanpiacon jellemzően a téli időszak és a legforróbb nyári hónapok a legkevésbé aktívak és általában a nyár végén, az ősz beköszöntével cserél gazdát a legtöbb lakás. 2018-ban a korábbi évekhez képest már az első négy hónapban több adásvétel történt.

Top hírek:
Törökországból indulhat a következő válság Az ország a szakadék felé araszol. A zene szól, a parketten még táncolnak, de a pultos már elkezdte emelni az árakat.
Növelték a védelemre fordított kiadásaikat az uniós országok Az Európai Unió tagállamai közel 200 milliárd eurót (egy euró mintegy 310 forint) fordítottak védelemre 2016-ban, ez mintegy egymilliárd euróval meghaladja az előző évi kiadásokat. Magyarország mintegy 251 milliárd forintot költött a védelemre - közölte jelentésében az unió statisztikai hivatala pénteken.
Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Ehhez mit szól? Az apák mindenhol többet keresnek, mint a gyermektelen férfiak A nőkre viszont épp az ellenkezője igaz. Még Magyarországon is tapasztalható, hogy a nők bérhátrányba kerülnek, ha gyerek mellett kezdenek dolgozni.
Padlót fogott a forint, két éve nem volt ilyen gyenge A magyar piac zárva van, így nagyon alacsony forgalom mellett gyengült tovább a forint. A magyar fizetőeszköz a 320-as szinthez közelít az euróval szemben.
A Chelsea tulajt is büntetik a britek? A BBC vasárnapi értesülése szerint egyelőre "késik" a Premier League-ben játszó londoni Chelsea labdarúgóklub orosz tulajdonosa, Roman Abramovics lejárt brit befektetői vízumának meghosszabbítása. A brit közszolgálati médiatársaság úgy tudja, hogy Abramovics el is utazott Nagy-Britanniából.