Visszafordult a forint, újra 310 alatt járunk

Gyengüléssel kezdte a napot a forint az euróval szemben, amivel rövid időre 310 fölé kapaszkodtak a jegyzések, innen azonban fordult a kurzus. Az amerikai dollár közben továbbra sem tud talpra állni,...

2018. január 23. 16:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump nagyon beakaszthat a franciák bombaüzletének Egy amerikai törvény, egy amerikai mikrochip és persze az amerikai elnök fúrhatja mag a franciák ügyletét Kairóval.
Az OECD aggasztónak tartja a fejlett gazdaságok államadósságát Aggasztónak tartja a fejlett ipari gazdaságok államadóság-tömegének növekedését a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD).
Ez az igazi földi pokol: akkora a szegénység, hogy éhen halnak a dolgozó emberek Mostanra olyan szintre jutott a válság Venezuelában, hogy a gazdaság alapját jelentő olajiparban dolgozó munkások sorra dőlnek ki, mert az éhezés miatt teljesen legyengültek. Nem ritka, hogy a heti...
Meghosszabbította a Fehéroroszországgal szemben bevezetett szankcióit az EU Az Európai Unió további egy évvel meghosszabbította a Fehéroroszországgal szemben bevezetett fegyverembargót és négy fehérorosz állampolgár ellen hozott szankciókat.
KSH lakásépítések - Árendás Gergely (Property Market) szakértői nyilatkozat Tavaly sokéves rekordok dőltek meg a fővárosi újlakás-piacon, ahol 2018-ban az értékesítésben és építési volumenben egyaránt ismét erőteljes évet várhatunk. 2017-re mind a lakás-, mind az irodaépítési kedv megélénkült az országban, és érezhetővé vált, hogy a bizalom visszatért a piacra.
A Saxo Bank nyilvánosságra hozta 2017. évi jelentését A Saxo Bank nagyobb nyereségről számol be, és mind a közvetlen, mind a partnerein keresztüli ügyfeleinek száma rekord nagyságúra nőtt.

Top hírek:
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
452 ezer magyarnak kell hétfőig adót bevallani: mutatjuk, köztük vagy-e Ez nem a május végi határidő előrehozása....
A dúsgazdag, aki leválthatja Theresa Mayt Jacob Rees-Mogg a Brexit elszánt harcosa, olyan konzervatív, aki egyik gyermekének sem cserélte a pelenkáját, mert ha ezt tenné, megsértené a dadust.
Nagyvállalatok büntetik az amerikai fegyverlobbit Gazdasági hatása is van a floridai iskolai mészárlásnak. Több amerikai cég megszakítja üzleti kapcsolatait az Országos Fegyver Szövetséggel (NRA). Köztük a 15 legnagyobb amerikai bank egyike és az autókölcsönzéssel foglalkozó legnagyobb vállalat.
Mit keres a répa, a saláta meg a káposzta a párizsi háztetőkön? A párizsi belváros egyik nagyáruháza (BHV) tetején ma zöldségek, színes gyümölcsöket hozó bokrok teremnek. Ez fura, de nem egyedi látvány a zord párizsi télben.
Magyar márkához adja az arcát Bruce Willis? Az amerikai filmsztár Bruce Willis lehet a Hell energiaital reklámarca - tudta meg a Napi.hu