Herendi Gábor: Igyekszem megbarátkozni azzal, hogy nincsenek hivatásos rajongóim

Visszatérnek a mozikba a Valami Amerika hősei. Herendi Gábor szerint a brand azért sikeres, mert a ritmusról, a hamis illúziókról és a látomásról szól.

2018. január 25. 11:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Hónapokat, de lehet, hogy éveket ugrik előre a The Walking Dead Egy rég nem látott ismerős pedig visszatér.
Visszavitték Paul McCartney-t Liverpoolba, szem nem maradt szárazon - videó Különleges Carpool Karaoke készült James Corden talk show-jába, a The Late Late Show-ba: a brit műsorvezető-komikus Paul McCartney társaságában fedezte fel a zenész szülővárosát, Liverpoolt.
Ha egy ócska cikk miatt vették le a Billy Elliotot, az már talán a tragédia előszele kiakadt az Operaház művésze A Liszt Ferenc-díjas táncos, koreográfus, érdemes művész, Lőcsei Jenő maga is egy bányatelepről került a balettintézetbe, majd számos opera színpadára, ahogy a Billy Elliot főhőse. Az Operaház társulati tagja az elmaradó előadásokról írta meg markáns véleményét.
Nem viszonozta a zeneszerző szerelmét, Bartók múzsája, Geyer Stefi Százharminc éve, 1888. június 23-án született Geyer Stefi, a legnagyobb magyar hegedűsök egyike, Bartók Béla múzsája. Az 1910-es évek végére a koncertpódiumok kedvelt művésze lett Európa-szerte. Szépsége és tehetsége Othmar Schoeck svájci zeneszerzőt is megragadta, akivel közös koncertkörúton vett rész.
Odébbtolták az eget a Nick Cave and The Bad Seeds Budapesten Ismét itt volt a brightoni otthonát családi tragédiája - fia halála - után tavaly Los Angelesre cserélő ausztrál dalnok, Nick Cave és a Bad Seeds, és lenyűgöző estét raktak össze. Ránk is hatással volt. Majd a végén ismét kiderült: az élet a legnagyobb rendező.
Jaden Smith eszméletlen frizurát villant az új deszkás filmjében - videó Will Smith fiának filmjében egy leszbicsók is elcsattan.

Liptai Claudia esküvője: ötmilliós bírságot szabtak volna ki a ˝fecsegőknek˝ Hétvégén a legnagyobb titokban tartotta lagziját Liptai Claudia és Pataki Ádám. Annak ellenére, hogy nem sok részletet osztottak meg a nyilvánossággal, az esküvőt hatalmas érdeklődés övezte. Szabó Pat...

Top hírek:
Újra kiadják a Beatles legendás fehér lemezét Az 1968-ban The Beatles címmel megjelent dupla album a borítója színe miatt lett a köznyelvben "White Album".
Billy Elliot: Ez kapituláció A demokrácia 28. évében történt meg először, hogy levegyenek egy előadást a színről, csak mert egy pártlap munkáslevelezője azt túl buzisnak tartotta.
Szombaton utazhat a világ egyetlen működő Li-2es repülőjével az, aki időben regisztrál Igazi Malév-retrót kínál szombat estére az Aeropark: már a Deák térről Malév-festésű buszokkal lehet a parkba utazni, ahol légiutas-kísérő tanfolyam is szerepel a programban.
Kórházba vitték a színészt, a rendező ugrott be a helyére A Mojó című darab premier előtti előadásán ételmérgezés miatt kellett változtatni.
A nagy ginőrület a szesz, amiért vetkőztek, öltek és meghaltak Angliában Hogy mi köti össze a tömeges meztelenséget az elborzasztó halálesetekkel és egy macskaformájú italautomatával? A gin. A 18. század első felét végigsöpörte a nagy ginőrület, amikor is London legszegényebb rétege az újonnan behozott szesz függőjévé vált. A tömeg kontrollálatlan alkoholfogyasztása viszont áldozatokat követelt.
Oceanss 8: Nőkből is lehet rossz bankrabló Megnéztük, csattan-e a női válasz az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmire.