Herendi Gábor: Igyekszem megbarátkozni azzal, hogy nincsenek hivatásos rajongóim

Visszatérnek a mozikba a Valami Amerika hősei. Herendi Gábor szerint a brand azért sikeres, mert a ritmusról, a hamis illúziókról és a látomásról szól.

2018. január 25. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már több mint negyedmillióan látták a Valami Amerika 3-at A harmadik hétvége után is első helyen Herendi Gábor vígjátéka.
Majdnem negyedmillióan látták már a Valami Amerika 3-at Két hete vetítik Herendi Gábor legújabb vígjátékát, azóta első a hazai mozik toplistáján.
Hatalmas siker: mindenki a Valami Amerika 3-at akarja megnézni Két hétvége alatt több mint 200 ezer néző látta Herendi Gábor vígjátékát.
Tolonganak a nézők a Valami Amerika 3 vetítésein Egy hét alatt több mint 140 ezren látták Herendi Gábor legújabb vígjátékát.
Vicces: Ganxsta Zolee-nak pszichológushoz kellett járnia a Valami Amerika 3 forgatása után? A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is...
A károgók halála: évtizedes rekordot döntött a Valami Amerika 3 Több mint 20 éve nem látott sikert ért el a Valami Amerika 3. Herendi Gábor új filmjét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta. Ezzel a Valami Amerika 3 a rendszerváltás óta a második legjobb ma...

Valami Amerika 3 - Kritika Herendi Gábor közönségkedvenc vígjátéka immáron harmadik felvonásával örvendezteti meg, vagy éppen borzasztja el a publikumot.
Sztárokkal jön a Valami Amerika 3 Sok humor, akció és egy kis érzelem. Lendületes, új részt alkotott Herendi Gábor rendező a Valami Amerika harmadik epizódjával. Tizenhét év telt el az első film bemutatása óta. Azóta szinte felnőtt eg...
Gálacsata: Valami Amerika 3 vs Glamour A két legutóbbi hazai gigaestély legszebb nőit szedtük össze egy heti trendbe. Zimány, Ónodi, Oroszlán, Sarka, Kollány, Dukai ki volt a legszebb?
Száguld a Valami Amerika 3 - már az első héten toplistás lett A második legjobb magyar filmes nyitóhétvégét érte el a Valami Amerika 3 - még az amerikai szuperhős Fekete párducra is rávert egy fejhosszal.
Nyolc állítás a Valami Amerika 3-ról Tegyük tisztába a dolgokat.
Jótékonysági árverést szervez a Valami Amerika 3 stábja Aukcióra mennek Weiler Péter kortárs képzőművész werkrajzai az izomelhalásban szenvedő fiú javára.