Valami Amerika 1-2. - február 11. és 18. 20.45

Ajánló - Valami Amerika: az első és a második rész két egymást követő vasárnap este 20.45-kor a TV2-n!

2018. január 29. 15:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mindent vitt a Nyúl Péter a hosszú hétvégén A Valami Amerika 3. átlépte a 300 ezres nézettséget.
Már Bruce Willis sem a régi Gyengén kezdett az új filmje, a Valami Amerika 3 viszont majdnem 300 ezer nézőnél tart.
Még mindig a Valami Amerika 3 a legnézettebb a hazai mozikban A magyar vígjáték három hét után is első a magyar mozis listán.
Már több mint negyedmillióan látták a Valami Amerika 3-at A harmadik hétvége után is első helyen Herendi Gábor vígjátéka.
Gálacsata: Valami Amerika 3 vs Glamour A két legutóbbi hazai gigaestély legszebb nőit szedtük össze egy heti trendbe. Zimány, Ónodi, Oroszlán, Sarka, Kollány, Dukai ki volt a legszebb?
Majdnem negyedmillióan látták már a Valami Amerika 3-at Két hete vetítik Herendi Gábor legújabb vígjátékát, azóta első a hazai mozik toplistáján.

Hatalmas siker: mindenki a Valami Amerika 3-at akarja megnézni Két hétvége alatt több mint 200 ezer néző látta Herendi Gábor vígjátékát.
Tolonganak a nézők a Valami Amerika 3 vetítésein Egy hét alatt több mint 140 ezren látták Herendi Gábor legújabb vígjátékát.
Vicces: Ganxsta Zolee-nak pszichológushoz kellett járnia a Valami Amerika 3 forgatása után? A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is...
A károgók halála: évtizedes rekordot döntött a Valami Amerika 3 Több mint 20 éve nem látott sikert ért el a Valami Amerika 3. Herendi Gábor új filmjét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta. Ezzel a Valami Amerika 3 a rendszerváltás óta a második legjobb ma...
Száguld a Valami Amerika 3 - már az első héten toplistás lett A második legjobb magyar filmes nyitóhétvégét érte el a Valami Amerika 3 - még az amerikai szuperhős Fekete párducra is rávert egy fejhosszal.
Kiderült, ki viszi a gyűrűket Liptai Claudiáék esküvőjén! A műsorvezető és vőlegénye, Pataki Ádám elárulták, hogy nyáron mondják ki a boldogító igent, és az is kiderült, hogy 1,5 éves kisfiuk, Marci viszi majd a gyűrűiket az oltár elé. Liptai Claudia a Valam...