A 2018-as téli olimpia miatt egy ideig kevesebb kutyát esznek majd Koreában

Február 9-én kezdődik a téli olimpia Dél-Koreában. A nagyszerű sportesemény rövid időre biztos, hogy ismételten ráfordítja majd a világ figyelmét az ázsiai világ - a nyugati civilizáció számára az egyik legelfogadhatatlanabbnak számító - kulturális és gasztronómiai sajátosságára: a kutyák élelmiszerként való felhasználására.

2018. február 2. 11:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hamilton nagyon örül Vettel pályacsúcsának Ahelyett, hogy megijedne tőle, a világbajnok üdvözli a Ferrari tempóját, mert ez izgalmas harcokat vetít előre. A Mercedesnek eddig nem volt hasonlóan gyors köre, de Hamilton szavaiból az szűrhető le,...
Egyéves kislány nyaka köré tekeredett a négyméteres piton - videó Édesapja videózta, szerinte nem volt veszélyben.
Történelmi koreai találkozó Tizenegy év után újra dél-koreai delegációt fogadtak tegnap Észak-Koreában, a találkozó a remények szerint hozzájárul a két ország kapcsolatainak elmélyítéséhez.
Orbán Ráhel és köre találja ki Magyarország új turisztikai imázsát A turisztikai ügynökség vezetője beszélt róla, hogy a miniszterelnök lánya is részt vesz a stratégiaalkotásban.
Augusztusban érkezik a 444 jó hely Budapesten Sikeres volt kampányunk első köre, több mint 1000-en jegyezték elő a 444 kalauzát és a mellé járó hírlevelet. Március 29-ig várjuk a további megrendeléseket.
Semjén Zsolt: Egymillió Meghívó a Nemzeti Fórum - Kölcsey Köre konferencia-sorozata 51. rendezvényére.

Alonso egy köre számított csak a tesztnapon A zord időjárás mindenre rányomta a bélyegét.
Ez a fontos Google-szolgáltatás működik Észak-Koreában Délen viszont nem, és egy darabig biztosan nem is fog. Moroghattak az olimpiai szurkolók.
Nyelveket tanul a Google Assistant Az MWC-re időzítve néhány érdekes bejelentést tett a Google: nagyot bővül az Assistant által támogatott nyelvek köre, év végéig akár a magyar is beleférhet.
Élelmiszernek tenyésztett kutyát mentett meg az olimpikon Dél-Koreában Gus Kenworthy kutyafarmra látogatott és egy Beemo nevű kiskutyát vett magához. A farmot bezárták a látogatás után.
Koreában nemzeti sport lett a curling
Stenmark óta nem volt ilyen sízőjük a svédeknek A téli olimpiák történetének magyar szempontból legszebb napját bearanyozta a rövid pályás férfi gyorskorcsolyázók diadala, de az ő számukon kívül még kilencben avattak bajnokot Dél-Koreában.