Tökéletes sör 7 másodperc alatt

Sörcsapolás és űrtechnológia?

2018. február 5. 20:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Hogyan lett a halálán lévő angol kormányosból az egyik leghíresebb japán szamuráj? William Adams egy holland kereskedelmi expedícióval indult világkörüli útra. Bár a vállalkozás teljes katasztrófába fulladt, a tengerészeti ismereteivel magát kitüntető angol kormányos új életet kezdhetett Japán szigetén. 
Restaurálták Rembrandt híres holland Mona Lisáját és párját Francia és holland restaurátorok 18 hónapi munkával állították helyre azt a két Rembrandt-festményt, amelyet a holland Rijksmuseum a párizsi Louvre-ral közösen vásárolt meg, az alkotásokat hétfőn mutatták be Amszterdamban.
Akár már hajózásra és nyelvhasználatra is képes lehetett a Homo erectus Jó hajós lehetett és a nyílt vízen való boldoguláshoz valamiféle nyelvet is használhatott a Homo erectus (felegyenesedett ember) - állítja egy amerikai szakértő. Mások ugyanakkor kétségbe vonják ezt az elképzelést.
Plusz Apáca Show és Úrhatnám polgár a Szegedi Szabadtérin Az öt, előre tervezett előadás mellett két másik alkalommal is látható lesz az Apáca Show, valamint a kis színpad nyári műsorát is meghirdették.  [...] Bővebben!
Megtalálhatták a valaha élt leggazdagabb kalóz, Fekete Sam maradványait DNS-vizsgálattal próbálják kideríteni amerikai kutatók, hogy tényleg Fekete Sam, a hírhedt kalóz maradványait találták-e meg Cape Codnál egy háromszáz éve elsüllyedt, és néhány évtizede megtalált hajóroncsban. A yarmouthi Whydah Kalózmúzeum hétfőn állította ki a Whydah Gally kalózhajó roncsán talált csontokat.
Kínában országos moziforgalmazásba kerül a Testről és lélekről Enyedi Ildikó Oscar-jelölt filmje külföldön is kiemelkedően népszerű.

Top hírek:
Újabb támogatót szerzett Enyedi Ildikó világsztárral forgatott filmje Bejelentették az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről rendezőjének Füst Milán-regény alapján készülő új filmjét, melynek főszereplője az Adéle élete című filmből ismert Léa Seydoux lesz.
Szadisták, szexfüggők, szektások... ...és még sok más izgalmas karakter jelenik meg február 25-én a Trafóban, ahol az Életem legrosszabb napja c. filmet láthatod. [...] Bővebben!
Danny Boyle esélyes a következő Bond-film rendezésére A brit filmrendező még nem kapott hivatalos felkérést, de sajtóinformációk szerint az MGM stúdió nagyon szeretné, ha Danny Boyle rendezné a következő, 25. James Bond-filmet.
Mai és régebbi egri csillagok találkoztak a Nemzetiben A teátrum nyílt próbáján Az Egri csillagokból 1968-ban készült film szereplői és a most készülő előadás résztvevői is jelen voltak. Dudás Ernő fotóriportja.  [...] Bővebben!
Még ma is életveszélyesen szennyezettek a verduni vérszivattyú egyes helyszínei 102 éve, 1916. február 21-én az 5. német hadsereg támadásával kezdődött meg a verduni csata, az első világháború nyugati frontjának egyik leghosszabb és legvéresebb ütközete. A védők önfeláldozása miatt a verduni ütközet a két világháború között a francia elszántság és hazaszeretet jelképe lett.
Plusz Apáca Show és Úrhatnám polgár a Szegedi Szabadtérin Az öt, előre tervezett előadás mellett két másik alkalommal is látható lesz az Apáca Show, valamint a kis színpad nyári műsorát is meghirdették.  [...] Bővebben!