A franciák egyik legszigorúbb börtönében őrzik Salah Abdeslamot

A 2015-ös párizsi terrortámadások főszervezője Franciaország legjobban őrzött terroristája.

2018. február 6. 19:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vádat emeltek Salah Abdeslam egyik társa ellen a merényletekkel összefüggésben Soufien Ayari ellen emellett most a 2016. március 22-i, 32 halálos áldozatot követelő brüsszeli öngyilkos merényletekkel kapcsolatban is vádat emeltek.

Feltételesen szabadlábra helyezték Salah Abdeslam egyik segítőjét Feltételesen szabadlábra helyezte egy francia bíróság Hamza Attout, aki a 2015 novemberi párizsi merényleteket követően segített Brüsszelbe szökni Salah Abdeslamnak, a terrorkommandó egyetlen túlélőjé...
Salah Abdeslam nem fellebbez az ítélet ellen A brüsszeli bíróság terrorista gyilkossági kísérlet vádjában bűnösnek találta és 20 év börtönre ítélte áprilisban Salah Abdeslamot és társát, Soufien Ayarit.
Németország és Franciaország támogatja az EU-n kívüli menedékjogi központok felállítását Franciaország hajlandó kétoldalú megállapodást kötni Németországgal mindazon menedékkérők visszafogadásáról, akiket Franciaországban regisztráltak, de továbbutaznak Németországba.
Az Aquarius beengedése Valenciába átrendezheti a migrációs útvonalak súlypontjait Megérkezett a spanyolországi Valenciába az a bevándorlókat szállító hajó, amely sem Olaszország, sem Málta partjainál nem köthetett ki az elmúlt napokban. Az Aquarius kizárása diplomáciai vitát okozot...
A Renault kellemes emlékei Schumacherékről Tíz év után került vissza a versenynaptárba Franciaország. Különleges helyszín ez a Renault számára, hazai motorral, több zseniális pilóta is nyert futamot, például Schumacher és Prost is.

Foci-vb: hiába küzdöttek az ausztrálok, a francia válogatottal nem bírtak C csoport: Franciaország-Ausztrália
"Ócskavas, ócskavas!!" - a románokon viccel a Charlie Hebdo Mohamed után a Roland Garros győztesét, Simona Halepet sem kímélik. Franciaország bukaresti nagykövete közleményben magyarázkodik.
Franciaország kész menedékkérőket befogadni az Aquarius fedélzetéről Jelenleg Spanyolország felé tartanak.
Franciaország folytatni kívánja a párbeszédet Olaszországgal Franciaország ragaszkodik a párbeszédhez.
Németország és Franciaország is kitart a G7-csúcs zárónyilatkozata mellett Donald Trump szerint a kanadai miniszterelnök a sajtótájékoztatón nagyon tisztességtelen és gyönge vezetőnek mutatkozott.
Akik szerint Franciaország ne maradjon Franciaország Nevetséges botrány egy szórólap körül. Gyáva politikusnak van hazája?