A havazás okozott káoszt Párizsban

A rendkívüli és tartós havazás miatt káosz alakult ki szerdán Franciaország északi részén, elsősorban Párizsban és környékén, ahol több száz autós ragadt az utakon kialakult dugókban, sokan kényszerszállásokon töltötték az éjszakát.

2018. február 7. 22:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A nap legfontosabb hírei 2018. június 12. Történelmi dokumentumot írt alá Trump és Kim Dzsongun, Párizsban túszokat ejtettek, a magyar csapat bejutott a Bocuse dOr döntőjébe.

Magyar edzője lesz a PSG-nek, a világ leggazdagabb klubjának Sokáig őrlődött a Löw Zsolt, hogy maradjon-e Lipcsében, vagy korábbi edzője oldalán Párizsban folytassa labdarúgó edzői karrierjét. Döntött.
Világsztárok is megnézték Nadal szenzációs győzelmét - képek Hugh Grant, Tim Roth és Zinédine Zidane is ott volt Párizsban.
Újabb világsztár érkezhet a PSG-hez Csodacsapatot építenek Párizsban.
Rafael Nadal kiütötte Juan Martin del Potrót, újra döntős Párizsban Ellenfele az osztrák Dominic Thiem lesz, aki a Roland Garros meglepetésemberét búcsúztatta.
Egy szomáliai holttest és egy részeg afgán halála kellett, hogy felszámolják a párizsi migránstáborokat Hónapokig nézték a hatóságok a migránsok sátortáborait Párizs közepén, két tragédia után viszont most gyorsan léptek, és felszámoltak hármat. Kétezer migráns a sátraival együtt eltűnt a párizsi csator...

Hosszú licitharc végén kelt el Van Gogh fiatalon festett tájképe Vincent van Gogh egy 1882-ben festett, korai tájképe hétmillió euróért (2,22 milliárd forintért) kelt el egy párizsi árverésen hétfőn - ismertette a BBC News. Párizsban utoljára a kilencvenes évek köz...
Merényletek Párizsban Belgium átadta az egyik gyanúsítottat Franciaországnak Belgium átadta Franciaországnak a 2015. novemberi párizsi terrortámadások egyik feltételezett irányítóját, Yassine Atart - jelentette be kedden a belga szövetség ügyészség.
Serena Williams nem tudja mi a pontos sérülése, visszalépett a versenytől Ezért maradt el Serena Willams és Marija Sarapova párbaja Párizsban
Életfogytiglant kapott Irakban a francia ISIS-anya Vasárnap ítélte életfogytiglani börtönbüntetésre az iraki bíróság a francia állampolgárságú Melina Boughedirt, amiért az Párizs helyett a terrorállamot választotta.
Tálcán kínálta kebleit a szupermodell Kitárulkozó, művészies fotókat osztott meg magáról közösségi oldalán a Párizsban tartózkodó amerikai modell Emily Ratajkowski.
Megtalálták Nagy Konstantin elveszett mutatóujját a Louvre-ban A római császár bronzszobrának maradványait a római Capitoliumi Múzeumban őrzik, de egy fontos része 1863 óta Párizsban volt, és ez most derült ki.