A csütörtök reggel is metrókáosszal indult

Megint a 2-es vonalon állt le a közlekedés, gázolás történt.

2018. február 8. 6:25

A cikk folytatása...Friss hírek
A műjégpálya rendszerével hűtenék a Liget Projekt épületeit Hűtési távvezetéken keresztül alacsony hőmérsékletű hűtővízzel látnák el az épületeket.
Három autó ütközött a 6-os főúton Három embert szállítottak kórházba. A főút érintett szakaszát lezárták.
Óvodát rombolnának le az új Közlekedési Múzeum miatt Kőbánya önkormányzata úgy döntött, eladja a területet az államnak, pedig az óvoda speciális szerepet tölt be a környéken dolgozó ázsiai családok gyerekeinek integrálásában.
Nem akar kiszállni a túlkoros szegedi HÖK-elnök, újabb csatába kezdett Több pert is elbukott Török Márk, de nem adja fel, most az Alkotmánybírósághoz fordult annak reményében, hogy a testület megsemmisíti majd a felsőoktatási törvény egy pontját, hogy ő 32 évesen is diákvezérként tengesse mindennapjait.
Vasárnap hajnalban nem lehet majd e-matricát venni Karbantartás miatt áll majd az értékesítés.
Megkezdődött a népszavazás Írországban Megkezdődött péntek reggel Írországban a népszavazás arról, hogy lazítsák-e az erős katolikus hagyományok szerint élő országban az abortuszra vonatkozó szigorú korlátozást

Top hírek:
Mintha most lenne vége a világnak - elképesztő viharfotó készült Budapestről A budapesti fotós, Rizsavi Tamás újabb meghökkentő képpel jelentkezett.
Gulyás: Be lehet fejezni a magánlakások előtti tüntetést Egy szomszédnak nem kell, hogy jogkorlátozást elviseljen csak azért, mert egy közszereplő szomszédja.
Százéves A kékszakállú herceg vára 1918. május 24-én mutatták be Bartók Béla egyetlen egyfelvonásos operáját, A kékszakállú herceg várát.
Baleset Pilisszentivánon Egy gyalogost gázoltak el.
Baleset az M0-áson Diósdnál A Megyeri híd felé vezető oldalt félpályán lezárták.
Nix ugribugri, hullaszag van