Nem elvenni kell a mobilt a gyerektől, hanem odaadni neki állítja egy kutatás, ami szerint így ön is jól jár majd

Sokan aggódnak a digitális eszközök használatának hatásai miatt, de most egy nemzetközi és egy hazai friss kutatás is állítja, a technológia nem elvesz valamit a közösből, hanem hozzáad. A gyerekek pedig nem különálló világként tekintenek a digitális térre, így az attól való elzárást sokkal komolyabb szankcióként érzékelik, mint azt a szülő gondolja.

2018. február 8. 18:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Erős ígéret: 45 napig bírja az új androidos telefon, ami szinte csak képernyőből áll Káva nélküli, szinte csak képernyőből álló telefont készül bemutatni a Lenovo, mely készenléti idő tekintetében is figyelemre méltó darabnak ígérkezik.
Egy lakatlan atoll Az apró sziget mégis híres, mert ma már nagy valószínűséggel állítható, hogy ott nyugszik Amelia Earhart, a XX. század közepének első és leghíresebb pilótanője.
Vezess, kövess vagy szállj ki korábban: így vonulnak a gólyák egy most publikált kutatás szerint videó Magyar és német kutatók kimutatták, hogy a gólyák vonulásuk alatt két jellegzetes "személyiségtípusba sorolhatók: a vezetők feltérképezik a légáramlatokat, míg a követők inkább a nyomukba szegődnek. Az pedig, hogy egy gólya melyik stratégiát választja, egyúttal jól jelzi vonulási útjának végállomását is.
Régóta várt hasznos funkciót kapott a Windows de nem használhatja akárki A Windows 10 legújabb, egyelőre csak keveseknek elérhető változatában egyetlen pöccintéssel át lehet állni az éjszakai módra. És került bele még egy apró újdonság.
Wifit használ otthon? Akkor most ellenőrizze, milyen routere van, 14 típus került bajba Biztonsági szakemberek szerit 54 ország mintegy 500 ezer routerét fertőzték meg orosz hackerek. A vírusnak egyelőre nincs tökéletes ellenszere, viszont védekezni lehet ellene.
Kár lenne kihagyni: 1,8 millió Telekom-ügyfél netezhet korlátlanul és ingyen a telefonján egész hétvégén Korlátlanul mobilnetezhetnek belföldön a Telekom feltöltőkártyás ügyfelei két napon át, egész hétvégén.

Top hírek:
Kiváló bábák a nőstény bonobók Szülés közben védik és támogatják fajtársukat.
Lehet, hogy érdemes várni az új számítógéppel: ez lesz a Microsoft válasza az iPadre A Microsoft egy új, olcsóbb Surface tablettel készül a piacra. Küszöbön az iPad konkurense.
Fekete lyukakat akartak vizsgálni, de véletlenül feltalálták a wifit Az ausztrál űrkutatás félresikerült mellékterméke milliárdokat hozott a konyhára.
Fotók: ez a tésztahíd 561 kilót is gond nélkül elbír Alireza Nazari, a törökországi Atatürk Egyetem Tat Makaron nevű csapata nyerte meg a csütörtöki Reccs Tésztahídépítő-világbajnokság tartó kategóriáját Budapesten. Hídjuk 561,4 kilogrammos terhelésnél roppant össze. Mutatjuk a többi versenyző munkáját is.
Túlzás nélkül megdöbbentő üzenetre ébredtek az éjszaka közepén egy floridai város lakói Vasárnap éjszaka áramszünet idején kaptak hivatalos, állami csatornán érkező üzenetet a floridai Lake Worth lakói arról, hogy egy hordányi élőhalott épp úton van feléjük.
Sosem látott műholdfelvételeket kapunk hamarosan a Földről, a NASA már intézi Ikerszatelliteket bocsátott kedden Föld-körüli pályára az amerikai űrkutatási hivatal (NASA), hogy a kutatók a segítségükkel vizsgálhassák a bolygó vizeinek folyamatos mozgását és a felszín más változásait.