Az élettársát bántalmazó Juhász Péter gyomorforgató módszerekkel védekezik

Példátlanul intim fényképek, gátlastalan rágalmak, így védekezik az élettársát megverő, fogva tartó Együtt-elnök.

2018. február 11. 13:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A kis magyarok feltárul a belga-magyar gyermekmentő akciók története A kis magyarok - Belga-magyar gyermekmentő akciók 1923-1927 és 1946-1948 címmel nyílt kiállítás csütörtökön a debreceni flamand-holland kulturális fesztivál keretében a Méliusz Juhász Péter Könyvtárba...
Juhász Péter Együtt-elnök felszámolná szervezetét
A nőverő Juhász Péter arról számolt be, hogy áll a tarhálás Megbuktak, fizetniük kell, ezért aztán minden energiájukkal kéregetnek. A pártot nem tartaná meg.
A választások után majd két héttel már nyitna az LMP az új pólus pártjai felé Juhász Péter, az Együtt elnöke még tavaly ősszel próbálta szövetségbe kovácsolni az LMP-t, a Momentumot és saját pártját. Szél az Indexnek adott interjújában elutasította a parlamenti bojkott ötletét.
Juhász Péter és az Együtt Facebook-oldala tarháló fórummá alakult át Meglett az eredménye: a társadalmi támogatottsággal nem rendelkező párt számlájára ömlik a pénz. Hogyan lehetséges ez?
Juhász Péter: "Elszámolunk a kampányköltésekkel is, csak most takarítjuk az irodát" Az utolsó fillérig elköltötte az Együtt a kampánytámogatást, már csak társadalmi munkában tudja elvégezni munkatársuk az elszámolást.

Tüntetés: A nőverő Juhász Péter tarhált, a bukott Vona masírozott Az ellenzéknek nem tetszett, hogy rekordrészvétel mellett, kétharmaddal nyert a kormány. Evégből tüntetnek.
Juhász Péter elérzékenyült: már 69 millió forint jött össze Más pártok politikusai is küldtek nekik pénzt.
A kétfarkúak elnöke a maga javára mond le a posztjáról - kis pártok vezetői Balónál A parlamenten kívül ragadt kis pártok vezetői voltak Baló György műsorának vendégei szerda este az RTL Klubon. A műsorban Juhász Péter, az Együtt elnöke azt mondta, valószínűleg felszámolják a pártot...
Juhász Péter a családja jövőjével hazardírozott és vesztett Juhász Péter nagyjából minden hibát elkövetett a kampányban, amit csak lehet.
Ismét pénzt gyűjt az interneten Juhász Péter Pártja ugyanis nem tudja visszafizetni a 194 milliós állami kampánytámogatást.
Tarlósnak 5-10 feltétele van az újrainduláshoz A miniszterelnök és Gulyás főminiszter ismeri a listát, hárman együtt döntenek, újrázzon-e jövőre.