Juhász kiskorú gyermekei előtt fogyasztott drogot, ráadásul nem is egyszer

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Juhász Péter tettlegesen, súlyosan bántalmazta gyerekei anyját. A Bors információi szerint ráadásul nem egyszer a gyerekei előtt drogozott, nehogy idegenek meglássák.

2018. február 13. 9:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Folyamatosan drogozott gyerekei előtt Juhász Péter A konyhában, az autóban is rendszeresen marihuánát fogyasztott a gyámügyi papírok szerint.
Hazudik Juhász Péter a megvert barátnője szerint Egy női jogvédő szervezet Facebook oldalán cáfolja Juhász vádaskodásait volt élettársa.
Évekig terrorizálta családját Juhász Saját gyerekei szeme láttára drogozhatott Juhász Péter és nemcsak a volt élettársát, hanem a gyerekeit is éveken át lelki terrorban tartotta. A Tények birtokába került periratokból újabb drámai részle...
Juhász megverte volt élettársát Kegyetlenül megverte és több napra bezárta volt élettársát Juhász Péter, erről a Bors írt először. Az Együtt elnöke kilenc év után szakított a három gyereke anyjával, annyira megromlott a viszonyuk, h...
Kisalföld: Elhunyt a munkatársa által megkéselt E.ON-főnök A Bors pedig azt írja, az alkalmazott eredetileg nem is őt akarta bántani.
Kicsi a bors, de létezik A nyilvántartásba vett országos lista érvényességét nem ronthatja le utólag egy-egy képviselőjelölt visszalépése.

Bors-nyertes: tengeri nyaralásra költi egymillióját József Míg legtöbb olvasónk a Borssal indítja a reggelt, addig Kardos József a munkanapot zárja lapunkkal már hajnalban. A budapesti taxisofőr ugyanis éjszaka dolgozik, de mielőtt pihenni térne, megveszi a B...
Kifüggesztették Vona fényképét egy isztambuli bazárban A Jobbik elnöke, Vona Gábor egy törökországi előadásán mesélt el egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla írta a Bors.
Még a stábtagoknak is rejtély A Piramis A TV2 nagy sikerű gameshow-ja, A Piramis maga a rejtély, és ezt erősíti, hogy a műsor kulisszái mögött zajló dolgokról szinte semmit nem tudunk. A Bors azonban utánajárt olyan kérdéseknek, amelyek a n...
Juhász Péter (megint) hülyét csinált magából
Mintha lefogyott volna a kórházi koszton tengődő politikus - Videó! Juhász Péter, az Együtt elnöke a János kórház előtt közölte: véget ért az önként vállalt böjtje.
Egy mozdulattal nyerhet a Bors játékán Holnap indul a Bors idei első játéka. S ahogy ígértük, összeszedtük a játék menetével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.