Duterte szóvivője szerint az elnök szavait nem szó szerint, hanem komolyan kell venni

Arra reagált, hogy a Fülöp-szigeteki elnök legutóbb a maoista női felkelők vaginán lövésére adott utasítást.

2018. február 13. 13:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fülöp herceg szeretne jelen lenni unokája esküvőjén Súlyos műtéten van túl, már hazaengedték a kórházból.
Új cickányfajt azonosítottak A Fülöp-szigeteken találtak rá az állatra.
Aranyos: Csobot Adél kisfia puszikat küld leendő öcsikéjének - videó 2018 a Családok éve Magyarországon, a Családvarázsban pedig ezúttal Csobot Adél mesélt az egyelőre háromfős családjáról, amely nem soká négy fősre növekszik. Az anyák napi videóból az is kiderül, hogy...
Százezer évvel korábban érkezett az ember a Fülöp-szigetekre, mint eddig gondoltuk Egy új kutatás szerint több mint 700 ezer éve, vagyis az eddig véltnél több százezer évvel korábban élt már ember a Fülöp-szigeteken - számolt be róla a Phys.org portál. A friss tanulmány szerzői szer...
700 ezer éves kőeszközökre bukkantak a Fülöp-szigeteken A szakértők egyelőre nem tudják, hogy pontosan kik is készítették a tárgyakat.
Menő helyen lakik Istenes Bence, csak bemásznak a pókok - videó Istenes Bencéék épp most forgatják a Fülöp-szigeteken a Survivor negyedik évadát. A műsorvezető egy kisvideóban vezette körbe Insta-követőit ideiglenes lakhelyén - ami természetesen nem valami sokcsil...

Agyonlőttek egy bányászatok ellen tiltakozó katolikus papot a Fülöp-szigeteken Közvetlenül a mise után végeztek Mark Venturával.
Eldurvult a helyzet, lezárták a világ egyik kedvelt üdülőparadicsomát Túlszennyeződés miatt fél évre lezárták a turisták elől a Fülöp-szigetek első számú üdülőparadicsomát, a Boracay-szigetet.
Fél évre lezárják a Fülöp-szigeteki turistaparadicsomot Túlszennyeződés miatt fél évre lezárták a turisták elől a Fülöp-szigetek első számú üdülőparadicsomát, a Boracay-szigetet.
Hogyan vigyünk életet egy régi budai villába? - Fülöp Krisztina, a MOME oktatója mesélt nekünk egyik izgalmas munkájáról Egy átalakításon mutatjuk meg, hogy változtak az igények kilencven év alatt, és hogyan igazítsunk a mai elvárásokhoz egy korabeli házat.
Frampton legyőzte Donaire-t A WBO szervezet interim, azaz ideiglenes pehelysúlyú világbajnoki címéért húzott kesztyűt a szombat éjszakai belfasti profigála főmérkőzésén a helyi Carl Frampton és a fülöp-szigeteki Nonito Donaire.
Frampton vs. Donaire mérlegelés A WBO szervezet interim, azaz ideiglenes világbajnoki címéért csap össze szombaton éjszaka Belfastban a helyi Carl Frampton és a fülöp-szigeteki Nonito Donaire. A pénteki, hivatalos mérlegelést gond n...