11 év 8 hónap börtönt kapott a férfi, aki halálra gázolta az autója ellopását megakadályozni próbáló fiatal nőt Gödöllőn

Az ítélet nem jogerős.

2018. február 13. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új osztály alakult az agrárkamaránál Az alakuló ülést Gödöllőn tartották.
34 ezret kért a hivatal az ingyen életmentésért A zászlós zebra mozgalom elindítója, Füle Sándor, a büntetéstől való félelmében Gödöllőn leszerelte a gyalogosok átkelését segítő zászlótartókat. Leányfalun hivatalosan is en­gedélyt szerettek...

Friss hírek
Ezzel a Brüsszelnek szóló kormányzati üzenettel búcsúzom Gidófalvy Attila a benzintyúk melletti másik halhatatlan sora a Kisvárosból.
Csak röhögtek a mexikóiakon, hogy bobozni akarnak Mindenki a jamaicai bobosokra emlékszik a calgary-i olimpiáról, pedig négy mexikói testvér nem csak történelmet írt, de rekordot is döntött ott. Egyikük a házasságát áldozta fel a bobért.
Csökkent a függetlenség támogatottsága Katalóniában Katalóniában csökkent azok száma, akik támogatják, hogy az autonóm közösség Spanyolországtól független állammá váljon - derült ki a katalán vélemény-tanulmányi központ (CEO) pénteken közzétett felméréséből.
4 francia különlegesség - mi szem s szájnak ingere
Te melyik időben élsz? Tegnap, ma, holnap?
Olyan depi vok, öngyi leszek!

Még egy hónapig tart a Sisi-év Az Erzsébet királyné öltözékeit bemutató kiállítás február 25-ig látható Gödöllőn.
Négymilliárdos támogatást hagynának elúszni Gödöllőn Gödöllőnek csak azt a területet kellene megvásárolnia, ahol állami pénzből uszoda épülne, a város mégsem hozta meg a beruházáshoz szükséges döntéseket. A térség képviselője arra figyelmeztet: így megh...

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
15 évesé az első orosz arany, Tóth sem csalódott - A téli olimpia 14. napja A női versenyben a legjobb 24 között léphetett fel a magyar műkorcsolyázó.
NBA: Hatalmas meccset nyert meg a címvédő Golden State Curry 44 pontot dobott, a Thunder Westbrook dudaszó pillanatában elengedett triplájával győzött.
A Sörgyári Capriccio rendezője nem szereti a sört 80 éves Jirí Menzel Az Oscar-díjas Jirzi Menzel moziba nem nagyon jár, otthon Stan és Pant néz inkább.
A Magyar Telekom irodaháza gyulladhatott ki a Huszti úton A tűz az épület földszintjén keletkezett. Senki sem sérült meg.