11 év 8 hónap börtönt kapott a férfi, aki halálra gázolta az autója ellopását megakadályozni próbáló fiatal nőt Gödöllőn

Az ítélet nem jogerős.

2018. február 13. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllőn Többek között a brit David Attenborough is nevezte három alkotását a IV. Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra, amelyet számos kísérőprogrammal együtt május 25. és 27. között tartanak meg Gödöllőn.

Meghalt a nő, aki kriptába zuhant Gödöllőn Olyan súlyos sérülései voltak, hogy már nem tudtak rajta segíteni az orvosok.

Friss hírek
Félmilliárd dolláros bírsággal zárulhat az Apple és a Samsung 7 éve tartó csatája Újabb fordulatot vett az Apple és a Samsung között 2011 óta húzódó szabadalmi harc, most a bíróság 540 millió dollár megfizetésére kötelezte a dél-koreai technológiai óriást. 2012-ben az Apple...
Kizárták az LMP-ből Sallai R. Benedeket A politikus nem hagyja annyiban, fellebbez a párt fegyelmi bizottságának nem jogerős döntése ellen.
A mélyben rekedt a forint Nem tudja összeszedni magát a forint, a cseh korona sem, a török líra zuhanása azonban megállt. Erős a dollár, csökkent végre az olajár. Az OTP esik, de valójában nem, mert csak az osztalékszelvény került le róla.
Vas megye két napelemparkot kapott Az átadáson Áder János államfő hangsúlyozta: az itthon előállított villamos energia 90 százaléka szén-dioxid-mentes lesz 2030-ra.
A GDPR legyőzte Beyoncét
Gwyneth Paltrow sorra beszéli ki expasijait Brad Pitt után Ben Affleckről is beszélt, a színésszel való kapcsolatát leckének nevezte.

Kriptából mentettek ki egy nőt Gödöllőn A nő súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
Kigyulladt egy kis teherszállító Gödöllő közelében Az M3-as autópályán.

Top hírek:
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One) A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.
Komoly vízhiánnyal kell megküzdeniük az angoloknak Az országban hárommilliárd liter vizet pocsékolnak el.
Balhé után félbeszakadt a bolgár kosárbajnoki döntő A hazai szurkolók előbb megdobálták, majd meg akarták támadni a vendégjátékosokat.
A 2016-ban nyugdíjba mentek életük végéig hátrányba kerülhetnek A HVG a nyugdíjrendszer és bérek viszonyáról ír, a Heti Válasz David Cornstein amerikai nagykövetjelöltről cikkezik.