Fél év után került elő egy eltűnt kutya

Otthonától több mint 300 kilométerre találták meg.

2018. február 13. 15:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Motorossal ütközött össze egy autó Kismaroson Ketten megsérültek a balesetben.
Csúcson a román autópiac Romániában 51 853 új járművet értékesítettek az idén az első négy hónapban, csaknem 28 százalékkal többet, mint a tavalyi év azonos időszakában, ez tízéves csúcs - közölte a román autógyártók és -importőrök egyesülete (APIA) pénteken.
Brutális fegyveres rablást rögzített egy motoros sisakjára szerelt kamera Az 57 éves Luiz Carlos dos Santos Perez bukósisakjába szerelt kamera felvette, ahogyan két fegyveres fiatal kirabolja és lábon lövi fényes nappal Rio de Janeiro utcáin. A brazil férfi eleinte még megpróbált elmenekülni, de támadói elvágták az útját. Ezek után sikerült lelökniük őt a motorjáról, amit nem hagyott egykönnyen de a halálos fenyegetésekre végül még is átadta a járművét írja a Mirror.
Este 7:59 Erről szólt a mai nap.
A Konyhafőnök egykori győztese is megszólalt a szurikátaügyben Orbán Ági szerint nincs szükség arra, hogy meggyászoljuk Zarát.
Jelentős késések a váci vonalon Kora délutáni síntörés miatt 30-60 perces késésekkel közlekednek a vonatok a Budapest-Göd-Vác vonalon.

Top hírek:
Feriha - 48. rész Veysel kitalálja, hogy ünnepélyes megnyitót kell tartani a Rizával közös fuvarozó vállalkozásuknak. Sanem elhívja Zehrát takarítani Levent jachtjára. Halil miatt a szülei is elmennek az üzlet megnyitójára, ahol Serife hatalmas jelenetet rendez. Hande és Lara elkezdik szervezni a divatbemutatót, amire Emirt és Korayt is felkérik modellnek.
Először lesz női igazgatója a CIA-nek Az amerikai szenátus jóváhagyta Gina Haspel kinevezését a CIA élére.
Orbán: A migránsok miatt az ateistáknak is fontossá vált a kereszténység Egyedül a régi-új miniszterelnök fog felszólalni a parlamentben. Kövesse velünk élőben!
Megújulna a Keleti és a Nyugati, csak lenne brigád, mely nem lép le pár ezer forintért A HÉV-vonalak teljes körű megújítása, a repülőtéri összeköttetés megteremtése, a budapesti fejpályaudvarok kapacitásának bővítése, épületeinek és vágányainak felújítása, valamint a fővároson belüli vasúti szakaszok megújítása és a digitalizáció a következő fejlesztési ciklus főbb pillérei a MÁV-nál.
Andy Vajna pénzt kap a Médiatanácstól, Mészáros Lőrincék rádiója pályázni kényszerül Andy Vajna Rádió 1 hálózatának anyagi támogatásáról és a Mészáros Lőrinchez köthető Gong Rádió keceli rádiós frekvenciájának pályáztatásáról is döntött a Médiatanács.
Ezt tegye munka közben, ha jót akar magának Ki ne ismerné a napi 8-10 órás ülőmunka következtében jelentkező fájdalmat a derék - nyak - váll vonalán? Tanácsainkkal megszabadulhat a kellemetlen tünetektől. ...