Már nincs az országban Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok úszó Olaszországba látogatott.

2018. február 13. 15:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Most már biztos: Hosszú Katinka és Shane Tusup válnak Úgy tűnik, Katinka és férje kapcsolatának lassan hivatalosan is vége: az Iron Lady állítólag beadta a válókeresetet.
Megvan, ki lehet Shane Tusup utódja Hosszú Katinka mellett Az úszósport egyik legkiválóbb trénerével, a francia Fred Vergnoux-vel, az olimpiai bajnok Mireia Belmonte edzőjével készülhet a jövőben Hosszú Katinka értesült a Bors.
Hosszú Katinka döntött Shane Tusup sorsáról? Körvonalazódik, hogy ki lesz az edzője.
Hosszú Katinka elárulta, mikor versenyez újra Hosszú Katinka szombaton az Univer24 Az úszás ünnepe 2018 elnevezésű esemény díszvendége volt Kecskeméten.
Hosszú Katinka most nagyon belazult Vége az edzésnek.
Egészen kusza zaklatási ügy rázta meg az amerikai úszósportot Hosszú Katinka egykori ellenfele, korábbi világcsúcstartó világbajnok vádolta meg edzőjét.

Hosszú Katinka: Élő példa vagyok rá, hogy meg lehet bukni a minimum vizsgán Kedves történetet osztott meg a kezdetekről háromszoros olimpiai bajnokunk.
Hosszú Katinka végre feltűnik egy versenyen Ráadásul csak Kecskemétig kell utaznia annak, aki látni akarja.
Hosszú Katinka az autósportba is belekóstol Hetykén viseli a bukót:
A technikai sportok felé kacsingat Hosszú Katinka A januári versenyek helyett a benzingőzös kikapcsolódást választotta olimpiai bajnokunk.
Hosszú Katinka kitart Shane Tusup mellett Szerdáig kellett leadni a Kiemelt Edzői Programban a támogatott edzők listáját, és eszerint továbbra is Shane Tusup a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edzője, és ő kapja az egymillió forinto...
Még mindig Shane Tusup Hosszú Katinka edzője Papíron, és a Kiemelt Edzői Program szerint mindenképp.