Tűz volt egy kolozs megyei templomban

A villanyhálózat rövidzárlata okozta a tüzet.

2018. február 13. 16:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Damaszkusz és környéke újra a kormány kezén Hét év után ismét teljes egészében a szíriai kormányhadsereg ellenőrzése alatt van Damaszkusz és a főváros környéke.
Szinte ismeretlen jogászprofesszor lehet a populista olasz kormány feje Giuseppe Conte a legjobb egyetemeken tanult, és ő maga is több helyen tanított. Politikusként egyáltalán nem jegyezték eddig. Az M5S a Liga pártszövetség részvételével formálódó populista kabinet várhatóan több szempontból is szembemegy az EU politikájával.
Orbán nagy példaképe folytatja a kíméletlen tisztogatást Törökországban már az egyszerű életfogytiglan sem elég a hatalomnak.
340 millió ausztrál dollárral csapták be az embereket Még sosem volt ennyi telefonos és internetes csalás Ausztráliában.
Gázmérgezés miatt evakuáltak egy iskolát Több tucat gyerek kórházba került.
Evakuálni kellett egy ukrán iskolát egy rejtélyes gázpermet miatt Több gyerek is kórházba került, de nincsenek életveszélyben.

Top hírek:
Brit vízum nélkül maradt Abramovics A Chelsea tulajdonosa elhagyta Nagy-Britanniát.
Háromszor vitték kórházba a palesztin elnököt egy hét alatt Mahmúd Abbász 82 éves, és nincs jól.
Putyin bérelhető álkozák verőemberei is őrzik majd a focivébét A kozákok hagyományos szőrmekucsmáját viselő korbácsos rendfenntartók segítették május elején a rendőröket a Vlagyimir Putyin ellen tüntető ellenzékiek szétverésében. A kozákok lesznek azok is, akik a júniusban kezdődő oroszországi foci vb-n részt vesznek a renitens szurkolók megfékezésében. A kozákság egyedi nemzet, három hívószavuk talán a bátorság, becsület és a vodka lehet.
340 millió ausztrál dollárral csapták be az embereket Még sosem volt ennyi telefonos és internetes csalás Ausztráliában.
Ezért kapott plusz egy év börtönbüntetést Arra kérte az egyik őrt, hogy szerezzen neki kintről valamit, amit megkívánt.
Az oroszokban valami elpattant Van nekik egy olyan szupercsávójuk, mint Putyin, a többség mégsem érzi már azt, hogy nagyhatalom lennének. A fiatalok meg pláne nem.