Az Ash vs Evil Dead és a Fargo is érkezik a hazai tévéképernyőkre

Márciusig három sikersorozat debütál az RTL egyik csatornáján.

2018. február 13. 17:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Évi 30 milliárd dollárral tömi ki Trump a bankok zsebét A Wells Fargo elemzése szerint a tavaly elfogadott republikánus adócsomag összesen évente mintegy 30 milliárd dollárt spórol majd meg az amerikai pénzintézeteknek - írja a Quartz. A JP Morgan, a...

Friss hírek
Illegális bevándorlókat fogtak el Röszkénél A csoport tagjai albán nemzetiségűnek vallották magukat, de ezt okmányokkal nem tudták igazolni.
Riasztást adtak ki: itt lesz a leghidegebb Riasztást adott ki több északnyugati járásra hófúvások veszélye miatt a meteorológiai szolgálat. Az extrém hideg miatt több megyére van érvényben figyelmeztetés.
Három településen tartanak ma időközi önkormányzati választást A legnagyobb figyelem a hódmezővásárhelyi polgármesterválasztást övezi.
Emberölés miatt perelnék a dohánycégeket Nem emelnek vádat emberölés és egyéb bűncselekmények miatt a nagyobb dohánycégek ellen Hollandiában, az ügyészség csütörtöki döntése szerint ugyanis az érintett vállalatok megfelelően tájékoztatták a fogyasztókat az egészségügyi kockázatokról. ...
Őrjöngenek a nézők a Dal után - Meglepő nyertes született Durván megosztotta a nézőket, hogy az AWS metálzenekar nyerte A Dal 2018-at. Ők képviselik Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.
Az OECD aggasztónak tartja a fejlett gazdaságok államadósságát Aggasztónak tartja a fejlett ipari gazdaságok államadóság-tömegének növekedését a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD).

Még az előzőeknél is betegebb lesz az Ash vs Evil Dead 3. évada Itt a horrorsorozat folytatásának új előzetese, amelyben egymást érik az őrültebbnél őrültebb pillanatok.
Tömeges fiókbezárás jön Amerika egyik legnagyobb bankjánál A Wells Fargo 900 fiókot zár be 2020 végéig, ezzel mintegy 4 milliárd dollárt spórolnak majd meg évente - jelentette be a bank pénteken. Amerika harmadik legnagyobb mérlegfőösszegű bankja, a Wells....

Top hírek:
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.
A Kossuth téren tartja idén ünnepi beszédét Orbán Viktor A Kossuth téren lesz a március 15-i állami ünnepség - jelentette be a közösségi médiában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Mondd el - kortárs fotókiállítás Észtország születésnapjára A tavalyi Tallinni Fotóhónap "Mondd el" Portrék a kortárs fotográfiából című kiállítása nyitotta meg a FUGÁ-ban az önálló észt állam megszületésének 100. évfordulóját ünneplő programsorozatot.
Ismét egy kettős emberölés – asszonyok az áldozatok A helyszín a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kenézlő.