Egy város, ahol mindenki azt hiszi, legyőzheti a Fideszt videó

Két hónappal az országgyűlési választások előtt az volt a célunk, hogy találjunk olyan választókerületet, ahol nem borítékolható a Fidesz győzelme és van esély ellenzéki győzelemre. Baranyában több ilyen csatatér is található, most a Baranya 1-es körzetre fókuszálunk, amelynek nagy részét Pécs városa és annak lakói adják.

2018. február 13. 17:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Varga Mihály nyolc évet várt erre a pillanatra Megható képet posztolt a Fidesz régi-új minisztere. Katt.
Nem hagynák veszni a jogállamot A Fidesz már a 2010-ben megszerzett kétharmaddal is jelentősen csorbította a bíróságok szabadságát.
Ma is vagdalkozott és bolsevikozott egyet az MSZP Az MSZP szerint a miniszterjelöltek a honvédelem, a belügy és az igazságügy területén is úgy tesznek, mintha az elmúlt nyolc évben nem a Fidesz-kormányzott volna
Hadházy visszaélne a mentelmi joggal Parlamenti mandátumát használná fel Hadházy Ákos arra, hogy megússza kétes földügyeit. Erről a Fidesz frakciójának szóvivője beszélt. Halász János Hadházy Ákos interjújára reagált. Az LMP-s politikus ...
Börtönszerű fogva tartás a tranzitzónákban A Fidesz kiszámítható módon reagált az Európa Tanács kritikájára.
Gulyás Gergely: az EP-választásokat a biztonság kérdése határozza majd meg Gulyás Gergely azt mondta: a Fidesz sikere nem függ az Európai Néppárttól, de nyitott a néppárt kampányának segítésére.

Stadionépítés - kiderült, mennyi embernek nem tetszik A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, május 4. és 9. között, 1008 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a hazai sport és a sportfinanszírozás egyes ké...
Az új kormány struktúrája a magyarok által kijelölt célokhoz igazodik A választók adtak egy felhatalmazást a kormány számára, ez a felhatalmazás arról szól, hogy meg kell őrizni az ország biztonságát - mondtas a Fidesz szóvivője.
A Fidesz a Stop Soros törvénycsomag tárgyalását sürgeti A javaslat lényege, hogy szankcionálja azokat a szervezeteket, amelyek az illegális bevándorlást segítő tevékenységet folytatnak.
"Ki kell tartani a nemzeti kormány gazdaságpolitikája mellett" Magyarország újabb elismerést kapott, a világ tíz legjobb befektetési célországa között tartják számon - mondta Zsigó Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a közmédiának.
Megbüntették, de nem bán semmit a Fidesz mellett kampányoló kórházigazgató Vácity József azt mondja, senkit nem buzdított semmire, csak tényeket közölt.
Megalakult az országgyűlés Letették esküjüket a parlamenti képviselők, ezzel megalakult az új Országgyűlés. A törvényhozás alakuló ülésén az államfő negyedszer kérte fel kormányalakításra Orbán Viktort, a parlamenti választások...