Orbán tanácsadójával tárgyalt Netanjahu

Izrael miniszterelnöke kedden találkozott Czukor Józseffel, Orbán Viktor főtanácsadójával.

2018. február 13. 17:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem kér erkölcsi oktatást Netanjahu Törökországtól Erdogan a Hamász egyik nagy támogatója, ezért kétségkívül sokat tud a terrorról és a tömegmészárlásról. Jobban tenné, ha nem oktatna ki minket az erkölcsről - mondta az izraeli miniszterelnök.
Netanjahu: az önvédelem vezérli Izraelt Az önvédelem vezérelte Izraelt a Gázai övezet határán végrehajtott műveletei során - jelentette ki Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök.
Netanjahu: történelmi esemény az amerikai nagykövetség áthelyezése Történelmi esemény az amerikai nagykövetség hétfőre meghirdetett áthelyezése Jeruzsálembe - jelentette ki Benjámin Netanjahu.
Orbán heteken belül Izraelbe utazik Netanjahu az áprilisi választások után küldött gratuláló levelében hívta meg a magyar miniszterelnököt.
Netanjahu: Irán átlépett egy határt, ennek megfelelően válaszoltunk Irán átlépett egy határt, és ennek megfelelően válaszoltunk közölte Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök az izraeli légierő csütörtökre virradóra Szíriában, iráni katonai célpontok ellen végreha...
Netanjahu: Oroszország aligha fogja korlátozni az izraeli légicsapásokat Szíriában Oroszország aligha fogja korlátozni Izrael légicsapásait Szíriában közölte Moszkvában Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, miután találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Netanjahu: Trump bátor, helyes döntést hozott Benjámin Netanjahu izraeli minsizterelnök szerint Donald Trump amerikai elnök bátor, helyes döntést hozott az iráni nukleáris alku felmondásával.
Trump türelme fogytán Iránnal szemben Nem véletlen Benjamin Netanjahu látványos előadásának időzítése arról, hogy Irán hazudott.
Peking az iráni atomegyezmény fenntartására szólít Benjámin Netanjahu hétfő este azt állította, hogy Irán nukleáris fegyver kifejlesztésén dolgozott.
Forrósodik a talaj Irán lába alatt Vlagyimir Putyin orosz elnök és Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök telefonon megvitatta az iráni nukleáris programról elfogadott átfogó közös cselekvési terv körül kialakult helyzetet, különös ...
Netanjahu állítja, Irán kijátssza az atomalkut
Netanjahu válaszolt Orbán Viktor levelére "Partnerségünk a következő években erősödni fog" írta.