Farkastól Simonkáig: Polt Péter egyenválaszokkal rendezte le Hadházy kérdéseit

Az ügyről a nyomozás érdekeire tekintettel további tájékoztatás nem adható ezt a mondatot tízszer írta a legfőbb ügyész írásbeli válaszában az LMP-s Hadházy Ákos kérdéseire. Az ellenzéki képviselő 11 korrupciógyanús ügyre kérdezett rá Polt Péternél, akitől azért csak tíz válasz érkezett, mert az Ökogroup Zrt.

2018. február 13. 18:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szánthó Miklós: Hadházy saját pártjával szúr ki azzal, hogy nem teszi le az esküt Az Alapjogokért Központ igazgatója elmondta: ha egy képviselő nem vesz részt egy éven keresztül az Országgyűlés munkájában, akkor megfosztható mandátumától.
Tízmilliókról titkolóznak Hadházyék 30 millió forint. Ekkora összeget fizetett ki előlegként Hadházy Ákos édesanyja, amikor három földterület árverésére jelentkezett még 2015 végén. Hadházy Ákos elismerte, hogy édesanyja jelentkezett az...
Hadházy Ákos: A kormány már csak a néptől fél Nem akart Farkas Flóriánnal együtt esküt tenni, de folytatja a munkát az LMP távozó társelnöke.
Hadházy beszállna a kordonbontásba De nem akar Orbán Viktorral és Farkas Flóriánnal esküt tenni az alakuló ülésen.
Hadházy nem vesz részt a parlament alakuló ülésén
Hadházy: Politikai ügyekben hülyének tetteti magát a NAV Mengyi. Simonka és Varga Gábor egymás mellett ültek a parlamentben, településeiket ugyanazt a kamutanulmányt számlázta le egy budapesti tanácsadócég.

Hadházy nem ül be a Parlamentbe 8-án Az LMP volt társelnöke szerint nem tekinthető legitimnek a most alakuló Országgyűlés.
Bunyó után fegyelmik jönnek az LMP-ben Folytatódnak szombaton a fegyelmi tárgyalások az LMP-ben, Sallai R. Benedek távozó országgyűlési képviselő és Hadházy Ákos, a párt korábbi társelnökének ügye mellett azt is vizsgálják, hogy ki sziváro...
Hadházy nem vállal semmilyen tisztséget az LMP-ben Sem a parlamentben. Szerinte az ellenzéki képviselők többsége elfogadta, hogy egy kétes legitimitású parlamentbe fog beülni.
Hangfelvétel is igazolja Sallai tombolását Hadházy Ákos mostani megkeresésünkre állította: nem ő készítette és nem is ő szivárogtatta ki a Sallai kirohanását rögzítő felvételt.
LMP: lehet más a pofon Felkerült az internetre az a hangfelvétel, ami Sallai R. Benedek távozó LMP-s országgyűlési képviselő és Hadházy Ákos, a párt korábbi társelnökének összetűzését rögzíti. A csaknem fél perces felvétele...
Hadházy szerint azzal hibáztak, hogy elindultak a választáson Az LMP szervezeti gyengeségéről és a választási vereség okairól értekezett hetfőn Szél Bernadett pártelnök is, aki az Inforádióban igyekezett magyarázatot adni a kudarcra.