Farkastól Simonkáig: Polt Péter egyenválaszokkal rendezte le Hadházy kérdéseit

Az ügyről a nyomozás érdekeire tekintettel további tájékoztatás nem adható ezt a mondatot tízszer írta a legfőbb ügyész írásbeli válaszában az LMP-s Hadházy Ákos kérdéseire. Az ellenzéki képviselő 11 korrupciógyanús ügyre kérdezett rá Polt Péternél, akitől azért csak tíz válasz érkezett, mert az Ökogroup Zrt.

2018. február 13. 18:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Polt Péteréknek 3 év sem volt elég, hogy megtalálják Farkas Flóriánt Hiába érdeklődött tíz uniós pénzes-korrupciós ügy állásáról Hadházy Ákos, tíz ügyben összesen három gyanúsított van.
Jávor Benedek kirúgatná Polt Péter legfőbb ügyészt Polt Péternek mennie kell! írja Jávor Benedek a Párbeszéd európai parlamenti képviselője, és az államfőhöz fordult.
Simicska Lajos táskás embere, Hadházy Ákos a Népszavában szidta ellenzéki r Nagyon nem akar összejönni az áhított ellenzéki összhang. Most éppen az LMP politikusa rugdalózott.
Hadházy pert vesztett Orbánnal szemben Hadházy pert indított Orbán Viktor ellen, de a bíróság első fokon a miniszterelnöknek adott igazat.
Matolcsy vagyona - Nyilatkoztak az állami tisztségviselők is Polt Péter bankszámláján 16,5 millióra nőtt a - bevallott - összeg.
Előjött Vona Gábor porszívóügynök énje Míg óriási a zavar a kormánypropagandában a Fidesz össze-vissza kommunikál az 1300 befogadott kvótamigránsról. Addig az ellenzék rég nem látott nyomás alá helyezi a kormányt. Legalábbis így gondolkod...

Megtudtuk, mivel védekezik majd Orbán Hadházy ellen Az LMP társelnöke beperelte Orbán Viktort jó hírnév megsértése miatt, a per jövő pénteken kezdődik.
Hadházy most Soros lapjában ígérgetett és beszélt összevissza Szerencsére azért maradt idő kedvenc témájára is: Simicska Lajosra. Vicces interjú a lebukott LMP-társelnökkel.
"Megszületett a megállapodás" Nem Hadházy Ákos az egyetlen LMP tag, aki ott volt a Magyar Nemzet rendezvényén. A Ripost újabb képein a párt több korábbi vezetője is szerepel. A portál szerint ezzel megszületett a Simicska Lajos- L...
Feljelentést tettek Kósa feleségének cégvásárlása miatt Hadházy Ákos korrupciót sejt a háttérben.
"Csicska párt lettünk" "Csicska párt lettünk mi is" - így reagáltak az LMP alapító tagjai arra, hogy Hadházy Ákos Simicska Lajos embereivel és Vona Gáborral tárgyalt a két párt szövetségéről. A párt tagjai puccskísérletnek ...
Hazudott Hadházy, fizethet Hazudott és ezért kártérítést kell fizetnie az LMP-s Hadházy Ákosnak. A politikus két évvel ezelőtt azt állította, hogy a Szent István Egyetem álprojektekben, áltanulmányokért milliárdos összeget fize...