Bírsággal megúszta M. Richárd

Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.

2018. február 24. 13:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Elvesztette a veretlenségét a motorbalesetéből felépült bokszoló Felix Veredjo az ismeretlen mexikói Antonio Lozada ellen kapott ki.
A párok többet híznak, mint a szinglik, de nem a netflixezés miatt Kilenc éven át vizsgálták, mennyit híznak azok, akik már elkötelezték magukat.
Miközben a fél ország alig tudja kiásni magát a hóból, Beremendre megjött az első gólya Ahogy nézem, ott még csak hó sincs.
Sajtóklub: Az ellenzék hatalmon nem kímélne se embert, se Istent! Zalaegerszegen vendégeskedett a műsor. A témák között volt a Magyar Nemzet cikke, melyben Kósa Lajost próbálták meg lejáratni és Lázár János bécsi videója is terítékre került.
Pályára befújt sátor, fejreállt Ferrari és vakon vezető pilóta a sebringi 12 óráson Parc Fermé: Pályára befújt sátor, fejreállt Ferrari és vakon vezető pilóta a sebringi 12 óráson
Kidobott cica lett a kisfiú legjobb barátja - Imádni való fotókat osztott meg róluk az anyuka Az egyik családnak nem kellett, a másiknak viszont hatalmas boldogságot okoz Larry, a cica. A kisfiúval teljesen elválaszthatatlanok.

Top hírek:
Vádalku jöhet a Czeglédy-ügyben? Budai Gyula az Echo Tv péntek esti adásában beszélt arról, hogy a Czeglédy-ügyben folyó eljárás egyik kulcsfigurája jelen volt, amikor Czeglédy Csaba pénzt adott át Kunhalmi Ágnesnek. Az eljárásban érintett meg nem nevezett személy Budai szerint ezt igazolni is tudja, hamarosan az is kiderülhet, hogy kiről van szó.
Valósággá vált a BoJack Horseman
Bulizni már tud Jennifer Aniston Élvezi vagy szenvedi a szingliséget Jennifer Aniston? A Jóbarátok című sorozat színésznője csak néhány hete hozta nyilvánosságra válását, ám azóta kiderült: már tavaly szakított Justin Theroux-val. Aniston azóta alig mutatkozott nyilvánosan, ám egy szülinapi partinak nem tudott el­lenállni: jó barátnője, Molly McNearney forgatókönyvíró sztárokkal teli bulijára látogatott el.
Far Cry 5 próbakör Mostanában nagyon sok előzetest fogtok olvasni a Far Cry folytatásáról, egy dologban azonban biztos vagyok: mindegyik más és más élményekből táplálkozik. Ahogy ez a cikk is.
Pócs Jánosék nem engedték felszólalni a fórumukon a jánoshidai polgármestert, miután perceken keresztül szidták Pedig előtte a fideszes képviselő épp arról beszélt, mekkora baj, hogy a polgármester elnyomja az ellenvéleményeket.
Ezért jó a szex 50 felett A fiatalok el sem tudják képzelni, hogy az öregek (a szüleik generációja) még ágyba bújnak egymással. Pedig ha tudnák, hogy a szerelmi élet tortáján a legédesebb habot csak bizonyos kor felett lehet megízlelni?! Ha nem is mindenki, de sokak 50 felett... ...