Megjelent egy narancsszínű cica az osztályteremben, és nem hajlandó távozni

2018. február 24. 21:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Iránytű: Dunaújvárosban a fideszes jelölt nyakában lohol a jobbikos A felmérésből az is kiderül, hogy a választókörzetben az emberek 21 százaléka támogatja a Fidesz-KDNP-t.
Dömsödi Gábor szorongathatja meg a Fideszt Nógrádban A Salgótarján központú Nógrád 1-es számú egyéni választókerületben négy éve tíz százalékkal nyert a Fidesz és Becsó Zsolt. Most testvére, Becsó Károly indul, de visszalépésekkel és koordinációval közel lehet hozzá kerülni. A Közös Ország Mozgalom legújabb kutatását a hvg.hu ismerteti.
Jelentősen nőttek a menetidők Kelet-Magyarország vasútvonalain A havazás és a jegesedés felsővezetéki, illetve váltóműködési hibákat okoz.
Megyeri Csilla: Tizenkilencre húztam lapot Mindent hátrahagyva új életet kezd.
Megnyíltak az orosz szavazóhelyiségek Utolsóként Kalinyingrád megyében kezdődött meg a szavazás ottani idő szerint 8.00 órakor.
Oroszország elnököt választ Nagyon izgulok, hogy vajon mi lesz ennek a vége!

Top hírek:
Egy maffiózó vallomása: A migráció jobban fizet, mint a drog A maffia irányítja az illegális bevándorlást Olaszországban.
Vádalku jöhet a Czeglédy-ügyben? Budai Gyula az Echo Tv péntek esti adásában beszélt arról, hogy a Czeglédy-ügyben folyó eljárás egyik kulcsfigurája jelen volt, amikor Czeglédy Csaba pénzt adott át Kunhalmi Ágnesnek. Az eljárásban érintett meg nem nevezett személy Budai szerint ezt igazolni is tudja, hamarosan az is kiderülhet, hogy kiről van szó.
Valósággá vált a BoJack Horseman
Lassan minden mozaikdarab a helyére kerül a Huawei P20-ról Lassan már nincs is olyan részlet, amit ne tudnánk az új P20-akról, holott a bemutatójukig még több mint egy hét hátravan. Legutóbb sajtófotók szivárogtak ki róluk.
Metrós támadás: BKV-s segítséggel úszta meg a banda? A biztonsági szolgálat és a BKV-sok felelősségét kezdték firtatni a graffitisek által foglyul ejtett metrókocsi ügyében, az összejátszásra azonban semmilyen bizonyíték nincs.
Megjegyzést tett a migránsokra, elítélték a svéd asszonyt Kommentek miatt üldözik a 65 éves nőt.