Lengyelországba is visszatérnek a kemény mínuszok

Lengyelországba is visszatért a kemény tél, figyelmeztetnek a meteorológusok.

2018. február 24. 22:21

A cikk folytatása...Friss hírek
Betegségeinket, de még halálunkat is a gének irányítják - 125 éve született Szondi Lipót Az idegorvos, pszichiáter, a sorsanalízis atjya, és a Szondi-teszt megalkotója 1893. március 11-én született.
Csontját törte Nagy László, a Telekom Veszprém kézise
Ogier három szakaszra a mexikói győzelemtől Sok minden történt a Mexikó Rali második teljes versenynapján, amely során egy ideig a visszatérő Sebastien Loeb is vezetett, de a címvédő jött ki mindebből a legjobban.
Negyvenezer évet kaptak az Európát elsőként megrázó merényletsorozat elkövetői 2004. március 11-én a reggeli órákban tíz pokolgép lépett működésbe a spanyol főváros, Madrid pályaudvarain, ezzel minden idők egyik legpusztítóbb európai merényletsorozata közel 200 halálos áldozatot követelt. Ez a nap a terrorizmus áldozatainak európai emléknapja, megtartásáról még a merénylet évében határozott az Európai Parlament.
Mi lesz veled, railgun? A haditengerészet állítólag megbánta, hogy félmilliárd dollárt költöttek az elektromágneses fegyverre, mégsem állítják le a projektet.
Így néz ki VV Seherezádé 15 kiló fogyás után Egy ideje már testépítőként dolgozik.

Top hírek:
Ilyen és ennyit keres az átlagos európai nő Ünnepi felmérés szomorkás adatokkal.
Nagy stadion, kis pénz, nincs foci összevissza nyilatkoznak Szigetszentmiklóson. A stadionépítés miatt nincs pénz játékosra, de még az sem világos, ki nyilatkozhat a stadionépítési haváriáról.
A fagyiimádó kettősügynök, Szergej Szkripal A szovjet hadsereg elitalakulatában, a desszantosoknál szolgált a később az orosz hírszerzésnek dolgozó Szergej Szkripal. Utána pedig átállt a britekhez, és pénzért elárulta a külföldön beépített orosz ügynököket. Most lányával együtt kómában fekszik egy angliai kórházban, miután egy hete ismeretlen tettesek idegmérget juttattak a szervezetébe.
Közfelkiáltással fogadták el a székely autonómia petícióját Marosvásárhelyen A székely szabadság napja alkalmából tartottak megemlékezést és tüntetést.
1719 egyéni jelölt, 21 pártlista lehet a választáson - 1719 egyéni jelölt, 21 pártlista lehet a választáson
Megszületett Messi harmadik kisfia A Barca klasszisa szombat este nem lép pályára Málagában, helyette babázni fog.