Áll az alku - 2018. 02. 27. - 47. adás 1. rész

Léna megérezte, hogy őrá mosolyog majd a szerencse, így külön kabalát is hozott. Miután Gundel Takács Gábor gondoskodott a palacsinta utánpótlásról, kezdődhetett a játék. Hogy Léna valóban 10 ezer forintot nyer-e, ahogy azt barátnője megjósolta neki, kiderül a folytatásban.

2018. február 27. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gundel Takács Gábor: Hívő ember vagyok, ráadásul fatalista A Joshi, a legjobb barát című műsor vendégeként Gundel Takács Gábor őszintén mesélt életéről, családjáról, pályájáról: ˝Minden amit én eldöntöttem, kitaláltam, abból soha semmi nem lett. Minden fontos...

A magyar hírességek a horvátoknak drukkolnak, de a franciákra tippelnek Gundel Takács Gábor, Katus Attila és Kovács Áron is elmondta, mit vár a hátralévő két vb-meccstől.

Friss hírek
Vakargatás nélkül eltünteti a teanyomot a bögréből: az olcsó, házi szerek azonnal hatnak A ronda, beleszáradt nyomokat is kiszedheted a bögréből a házi pasztákkal.
Milliárdokat nyertek a foci-vb-n Három újdonsült francia világbajnok van a torna legnagyobb nyertesei között, akiknek a pályán mutatott teljesítményük súlyos milliárdokkal nö­ve­lte meg saját piaci értéküket.  Antoine Griezmann +6,5 milliárd Ft (27 éves francia támadó) Négy gólt ebből hármat tizenegyesből és két gólpasszt jegyzett.
Villámgyors szűzérmék baconben sütve: szétomlik a szádban A baconbe tekert szűzérméket minimális időráfordítással elkészítheted, és ez a fogás egyszerűen fantasztikus lesz!
Nicole Kidmannel is találkozhatunk négyezerért Kellő előkészülettel akár fillérekből láthatunk hollywoodi sztárokat a színpadon, hamarosan Cate Blanchett, Ian McKellen és Scully ügynök is átnyergel majd a színházra.
Queen Latifah először beszélt elhunyt édesanyjáról A színésznő márciusban veszítette el anyukáját, akiről ezidáig nem igazán beszélt. Most viszont megtört a jég.
Agyonlőtte a kecskeméti család yorkie-ját a 16 éves szomszéd Borzalmas dolog történt a kecskeméti család kutyájával.

Senki ne gondolja, hogy a horvátok fáradtak lesznek a döntőben! Gundel Takács Gábor szerint a két kifacsart válogatott csatáját a rutin döntötte el.
Tömlöcbe zárták Lukakut a francia zsandárok Gundel Takács Gábor vb-blogja az Origón.
Gundel Takács Gáborban örökre megmarad édesapja hiánya Tizenegy év után tért vissza az Áll az alku stúdiójába Gundel Takács Gábor, aki ugyan félt, hogy ennyi idő után már nem fog neki jól állni a műsor, a számára nagyon fontos ˝külső kontrolltól˝ azaz a r...

Top hírek:
Tóth Vera: két kanál joghurt is gondot okozott Az énekesnő helyretette a kommentelőket a Facebookon és leírta a gyomorbypass-műtéttel való fogyás csúnya oldalát is.
A férfi vagy a nő fizessen a randin? 2 ezer nőt kérdeztek meg, és nem erre számítottak Régen az illem és a megszokás azt diktálta, hogy a férfi rendezze a számlát, ám nem biztos, hogy a nők is ezt akarják.
Ez a 60 éves nő lett a szépségkirálynő! Huszonéveseket győzött le Megdöbbentő és történelmi siker szemtanúi lehettek néhány napja Ausztráliában: egy 60 éves nő nyerte meg a Ms Worldöt.
Limonádé: nagy pohárba kevés jeget tegyünk! Van, aki savasan szereti, van, aki mentesen, de létezik cukros, cukormentes és édesítőszeres is. Egy biztos, a nyári melegben nagyon jólesik a limonádé!
"A smink csodákra képes!" - Kulcsár Edina smink nélkül és kifestve Kulcsár Edina megmutatta, hogy néz ki kisminkelve és festetlen arccal.
Síszövetség: Egy évtized munkáját húzzák le a wc-n Kiabálás, ajtócsapkodás, tülekedés vezette fel a síszövetség tegnapi rendkívüli közgyűlését. Több klub mellett a sportág legismertebb alakja, Miklós Edit, az őt Magyarországra csábító Kaszó Klára és a korábbi főtitkár, Kapitány Ildikó sem jutott be az eseményre. A botrányt az okozta, hogy az áprilisban leváltott Bajai András elnök olyan közgyűlést hívott össze, ahol a teljes létszámú tagság helyett 15-en akartak döntéseket hozni, és hogy ezt nyugodtan megtehessék, két megtermett biztonsági őrrel tartóztatták fel a bejutni akarókat.