Közfelkiáltással fogadták el a székely autonómia petícióját Marosvásárhelyen

A székely szabadság napja alkalmából tartottak megemlékezést és tüntetést.

2018. március 10. 15:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rendbontás nélkül zárult a marosvásárhelyi felvonulás Marosvásárhelyen rendbontás nélkül zárult a székely szabadság napja alkalmából szervezett megemlékezés és felvonulás - közölte a csendőrség
Negyvenezer embert várnak a székely szabadság napjára Szombaton tartják a rendezvényt Marosvásárhelyen, amely demonstráció és ünnep is egyben.
Székely szabadság napja - "ne csináljanak cirkuszt" Dorin Florea, Marosvásárhely polgármestere kijelentette egy csütörtöki sajtótájékoztatón: szabad tiltakozniuk a székely szabadság napja részvevőinek, "de ne csináljanak cirkuszt a városban"
Két előadással támogatják a rászoruló művészeket Marosvásárhelyen A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház mindkét társulata idén is csatlakozik az UNITER  által meghirdetett Művészek a művészekért országos kampányhoz.  [...] Bővebben!

Vona vesszőfutása Erdélyben Botrány Vona Gábor erdélyi fórumán. Az ott élők el akarták zavarni a Jobbik elnökét. Vona Marosvásárhelyen kampányolt, de hamar elszabadultak az indulatok. Volt, aki Allah akbar kiáltással köszöntötte...
Vona házhoz ment a székely pofonért Marosvásárhelyen A Jobbik muszlimbarát, allahozó elnöke csúnyán lebőgött az utcai fórumán.
Radu Afrim Részegeket rendez Marosvásárhelyen A neves román rendező munkája a marosvásárhelyi színház március 9. és 14. között megrendezésre kerülő mini-évadának nyitó előadásaként látható.  [...] Bővebben!
Magyar filmnapok Marosvásárhelyen A vetítéseken a közönség az elmúlt évben bemutatott, nemzetközi fesztiválokon szerepelt és díjazott magyar filmeket láthatja román vagy angol felirattal.