Leomlott a híres gleccserhíd

Éjszaka történt, senki sem láthatta.

2018. március 13. 12:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Leomlott a híres gleccserhíd Éjszaka történt, senki sem láthatta.
Virslis-majonézes tésztasaláta
A megértés könnyebbséget ad Amikor összecsapnak fejünk felett a hullámok, úgy érezzük, ebből a helyzetből már sosem lesz kiút. Nem látjuk a megoldásokat, mindenhol káosz uralkodik. Ennek oka, hogy a problémáink felszínét látjuk csak, ami a jéghegy csúcsa csupán. Lent a mélyben zajlanak azok a folyamatok, amelyek a gondok valódi okozói.
Mennyit kell inniuk a babáknak, kisgyermekeknek? - A védőnő válaszol Mennyit kell innia a babának és mivel itassuk? Védőnő szakértőnket kérdeztük a csecsemők és kisgyermekek folyadékszükségletéről.
A legjobb film a Testről és lélekről, a közönségdíjat a Kincsem kapta Enyedi Ildikó a Testről és lélekről című alkotása öt díjat, köztük a legjobb játékfilmnek járó Magyar Filmdíjat nyert el a 3. Magyar Filmdíjon. Az elismerést a Vígszínházban megrendezett gálán adták át. Rudolf Pétert választották az akadémia tagok a legjobb férfi színésznek az 1945-ben nyújtott alakításáért.
Hahó Együttes: Tyúkhúr - Lego dalpremier és nyereményjáték! A Hahó Együttes Honeybeast, Quimby, 30y, Sooeri & Poolek, Maszkura és a Tücsökraj, Ocho Macho, Belmondo vagy épp Supernem dalokat gondolt újra a macskákról, a vakációról, a fociról, a legóról, az állatokról és a falusi lagzikról. Sokszor nem is gondoljuk, hogy mi jár a gyerekek fejében, Kardos-Horváth János azonban zseniálisan beléjük lát - természetesen ehhez három gyermeke is hozzájárul.

Top hírek:
Napi horoszkóp - március 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Ne síkosítson vazelinnel! Azok a nők, akik tusfürdővel és szappannal mossák intim testrészeiket, a nemi úton terjedő fertőzések nagyobb kockázatának vannak kitéve - figyelmeztetnek amerikai szakértők. ...
Már csaknem 300 ezren látták a Valami Amerika 3-at A magyar vígjáték 4 hétvége után a második a hazai legnézettebb mozifilmek között.
Így szabályozhatjuk a vércukorszintünket Az egészséges vércukorszint garantálja, hogy szerveink megfelelő mennyiségű energiához jussanak, és hangulatunkat, valamint testsúlyunkat is segít kordában tartani. Számos dolgot tehetünk azért, hogy vércukorszintünk megfelelő legyen. ...
Egyszerű tejszínes brokkolikrémleves
Keddi HarmoNet horoszkóp 2018-03-13 Ma szívesen beszélünk az érzelmekről! Ha átrendeznénk a lakásunkat, (amelyet egyébként is érdemes megtennünk három- négyhavonta), akkor ma lássunk neki.