Sosem lesz olyan menő a frizurád, mint a nyíregyházi zsiráfbébinek

Zsiráf született Nyíregyházán, és annyira cuki, hogy nem tudunk betelni a róla készült fotókkal.

2018. március 13. 15:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hun alattvalók ékszereivel bővül a Seuso-kincseket bemutató tárlat Nyíregyházán A két külön egységből álló tárlattal szeretnének a szervezők régészeti és történeti "összeköttetést" teremteni a hun és római birodalom között.
Havazás Nyíregyházán Borsod-Abaúj-Zemplén keleti részéről és Hajdú-Biharban is jelentettek havazást.
Részegen, jogosítvány nélkül vezetett Nyíregyházán Akkor bukott le, amikor a rendőrök megállították.
Ádám Krisztián artistaművész kapja idén a Porond Ifjú Csillaga-díjat A Porond Ifjú Csillaga díjjal tüntetik ki Ádám Krisztián artistaművészt, aki Nyíregyházán, a Circus America előadása keretében pénteken veheti át az elismerést.
Országszerte megkezdődtek a 184849-es megemlékezések Nyíregyházán, Debrecenben és Nagykanizsán is ráhangoló megemlékezést tartottak.
Kis zsiráf született Nyíregyházán Újabb Rothschild-zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkban. A kis bika immár kéthetes. A kicsi egyelőre az anyjával él együtt, de hamarosan nem csak a zsiráfcsalád többi tagjával, hanem a nagyk...

Orbán Viktor: Két veszély van, a migráció és az elért eredmények elvesztése Van jövőnk, ezt meg kell védeni, ez a választás tétje - mondta a miniszterelnök Nyíregyházán.
A Jobbik követelőzik Nyíregyházán A Facebookon közzétett nyílt levélben a Jobbikos jelölt a Közös Ország Mozgalom és a Jobbikhoz közel álló Iránytű Intézet által készített közvélemény-kutatások eredményeire hivatkozott.
Hiába kergetnék el Nyíregyházán a kormányt Nem ér semmit, ha a jobbikosok nem hajlandóak átszavazni a baloldali jelöltre (és fordítva).
Sporteszközöket adott át Szabó Tünde államtitkár Nyíregyházán A kormánypárti politikus a Zrínyi Ilona Gimnázium tornatermében adta át a mintegy 750 ezer forint értékű gyógytorna-eszközöket.
LMPMSZP-egyeztetés: még nincs megállapodás a visszalépésekről, de jól haladnak a tárgyalások Szél Bernadették elsősorban Szekszárdon és Szombathelyen kérik visszalépésre a szocialistákat, míg az LMP Nyíregyházán tenné meg ugyanezt.
Futsal Magyar Kupa - Nyíregyházán lett először kupagyőztes a Szombathely A nőknél csak büntetőkkel dőlt el a finálé.