Húsz év fegyházra ítélték a gyerekeit megerőszakoló miskolci férfit

A feleség is 3 évet kapott kiskorú veszélyeztetése miatt.

2018. március 13. 15:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Százak egy lakásban? Gyurcsány megmutatja!
Kimentek a meghívók: a jövő héten újdonságokat mutat be az Apple Kiküldte a meghívókat az Apple egy jövő heti oktatási rendezvényre. A tech-világ most a bemutatandó termékekről találgat.
Óriási veszély leselkedik rád, ha te is ebben a szférában dolgozol Nem túlzás, az életed múlhat a munkáltatón....
Orbán: a hatalom élen jár az állam lezüllesztésében Magyarország gyengeségének az oka az új arisztokrácia, amely csak kiváltságokat akar, de a felelősséget nem vállalja
Ha Button barátnője nem tud rávenni egy jó kis müzlire, akkor semmi! Parc Fermé: Ha Button barátnője nem tud rávenni egy jó kis müzlire, akkor semmi!
Endrei Judit félt a technikától Endrei Judit a Magyar Televízió egyik legkedvesebb arca, az egykori bemondónő és szerkesztő-műsorvezető életéről azonban mostanában szinte semmit sem lehet tudni. Judit ma már a saját útját járja, Szentendre közösségi életét építi és könyveket ír. A wmn.hu Elviszlek magammal című műsorában mesélt D.

Top hírek:
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Megújul a szentendrei Szerb Egyházi Múzeum Szentendre életében a szerbek és a szerb kultúra különleges helyet foglal el. Most 465 millió forintos kormányzati támogatásból újítják fel a Szerb Egyházi Múzeumot.
Kormányszóvivő: A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik Magyarország ellen A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen.
Tizenhat bemutató és hatvan repertoárdarab szerepel az Operaház következő évadában Az Eiffel Műhelyházat 2019. január 27-én, Mozart születésnapján avatják fel, míg jövő év májusában a tervek szerint újranyithat a korszerűsített Andrássy úti dalszínház is.
Hivatalos: Zlatan Ibrahimovic elhagyja a Manchester Unitedet A svéd támadó azonnali hatállyal szerződést bontott az angol csapattal és Amerikába tart.