Trump lecserélte külügyminiszterét (videó)

A CIA vezetője lép Tillerson helyébe.

2018. március 13. 15:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tillerson: Sok még a tennivaló Trump és Kim tárgyalása előtt A májusi lenne a két ország vezetőinek az első találkozója.
Tillerson: Kína rablóként viselkedik Rex Tillerosn elismerte ugyan, hogy a kínai beruházások sokat segítenek az infrastruktúra kiépítésében, ám szerinte ezzel a földrész csak adóssághegyet vesz a vállára.
Tillerson: messze vagyunk még a tárgyalásoktól Phenjannal Az amerikai külügyminiszter szerint magukról a tárgyalásokról is tárgyalni kellene.

Több mint három órán át tárgyalt Erdogan és Tillerson A török elnök csütörtökön fogadta az amerikai külügyminisztert Ankarában.
Tillerson: teljesen le kell győzni a dzsihadistákat Az Iszlám Állam elleni nagyobb hadműveletek vége nem jelenti azt, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei tartósan legyőzték a dzsihadista szervezetet - mondta az amerikai külügyminiszter.
Az USA támogatja az egyiptomi terrorellenes műveletet Washington támogatja Egyiptom harcát az Iszlám Állam dzsihadista szervezet ellen - hangsúlyozta Rex Tillerson amerikai külügyminiszter hétfőn Kairóban.